21 Bridges: V traileru na akční kriminálku nechá Black Panther odříznout celý Manhattan

21 Bridges: V traileru na akční kriminálku nechá Black Panther odříznout celý Manhattan | Fandíme filmu
STX Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Bratři Russoovi chtěli znovu spolupracovat s Chadwickem Bosemanem, a tak pomohli na svět policejnímu thrilleru z New Yorku v obležení.

Bratři Russoovi na letošním Comic-Conu zavzpomínali na Avengers, ale také se rozpovídali o svých nových projektech. Tím nejbližším je akční krimi thriller 21 Bridges, ke kterému bratři řekli, že si prostě nemohli nechat ujít další spolupráci s Chadwickem Bosemanem, alias Black Pantherem. Film připravují z pozice producentů, režíroval Brian Kirk, který se může pochlubit hlavně epizodami seriálů Hra o trůny, Dexter nebo Impérium: Mafie v Atlantic City.

Chadwick si ve snímku zahrál newyorského detektiva, který vyšetřuje loupež drog, při níž se něco šeredně pokazilo a při následné přestřelce zemřelo osm policistů. Začíná rozsáhlé pátrání, které vyvrcholí tím, že je zablokováno všech 21 mostů, které spojují ostrov Manhattan s pevninou, aby nebezpeční zabijáci nemohli uprchnout. Jenže brzy se ukáže, že situace není tak jednoduchá, jak by se mohlo zdát. Detektiv začíná objevovat korupci, rozsáhlé spiknutí a po čase není tak docela jasné, zda on pronásleduje nebezpečné zločince, anebo se on sám musí dát na útěk.

Další obsazení také vůbec není k zahození, když Chadwicka doplňují Taylor Kitsch, Sienna Miller, a J.K. Simmons. Russoovi s sebou na Comic-Con přivezli nový trailer, který si můžete přehrát níže. Snímek v něm působí jako skutečně řízná a napínavá kriminálka, ve které nebude nouze o adrenalinové honičky a přestřelky, stejně jako o dramatické momenty, kdy hrdina bude zpochybňovat vše, co ví a na přetřes přijdou témata korupce, morálky a viny.

Dole pod čerstvým trailerem najdete ještě jeden starší, v galerii na vás čekají plakát a fotky. Mezinárodní premiéra je stanovení na 27. 9., česká nebo slovenská zatím oznámeny nebyly.

Galerie: 4

21 Bridges: V traileru na akční kriminálku nechá Black Panther odříznout celý Manhattan | Fandíme filmu 21 Bridges: V traileru na akční kriminálku nechá Black Panther odříznout celý Manhattan | Fandíme filmu 21 Bridges: V traileru na akční kriminálku nechá Black Panther odříznout celý Manhattan | Fandíme filmu 21 Bridges: V traileru na akční kriminálku nechá Black Panther odříznout celý Manhattan | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest