Morbius, Krotitelé duchů a řada dalších očekávaných filmů se odkládají

Morbius, Krotitelé duchů a řada dalších očekávaných filmů se odkládají | Fandíme filmu
Sony Pictures
Studio Sony jedním šmahem zrušilo prakticky celou svoji letní sezonu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Abychom měli kompletní přehled: Pokud už by se na letošním plánu nic neměnilo, tak studio Sony poslalo do kin doposud hit Mizerové navždy, nepříliš úspěšný horor Fantasy Island a Bloodshota, který se promítal jen pár dní, než kina po celém světě zavřela (Teď jej můžete vidět na domácím videu). A zbytek roku by měl sestávat z animáku An American Pickle, animáku Rodina na baterky, Venoma 2 a hororu Úniková hra 2. Jestliže loni studio zažívalo rekordní rok, tak ten letošní naopak bude zatraceně hubený. Za pozornost stojí ještě to, že Venom 2 zůstává na stejném místě a neustoupil Morbiovi. Z toho můžeme usuzovat, že návaznost obou snímků bude jen minimální, anebo na ni studio pro tuto chvíli kašle, protože ví, že Venom 2 bude letos jeho největší hit a chce se na něm alespoň trochu zahojit, ať už bude dělat problémy Morbiovi nebo nebude.

Povšimněte si také, že všechny filmy dostaly nový termín v kinech nebo na něj čekají. Nedávno se znovu objevily zvěsti o tom, zda náhodou Disney nepošle Black Widow do digitální distribuce. Ve světle toho, že studio Sony čeká s novinkami na otevření kin, se však člověku chce věřit tomu, že Disney bude čekat také. Ale uvidíme, vše se samozřejmě ještě může změnit.

Jinak, pro zajímavost, když se podíváme na zbytek léta (to je v rámci filmového průmyslu období od dubna do srpna), zbývá nám v čase obvykle bohatém na velkofilmy už jen šest snímků podobného charakteru: Free Guy, Tenet, Top Gun: Maverick, Expedice: Džungle, Duše a Wonder Woman 1984. Uvidíme, jak dlouho tohle nevesele nízké číslo ještě bude platit…

Zdroj: Variety

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest