The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti

The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Castingové střípky do sebe pomaličku začínají zapadat.

Režisér a scenárista Matt Reeves v pondělí oznámil oficiální začátek natáčení nového Batmana, tudíž se velice brzy začnou před kamerami objevovat největší hvězdy připravovaného filmu. Jednou z nich je Peter Sarsgaard (Škola života, Jackie), o němž se spekulovalo, že si střihne roli prokurátora Harveyho Denta, čili potencionálně padoucha Dvojí tvář. Nakonec tomu tak však nebude. Sice si zahraje gothamského okresního (státního) zástupce, ale nebude to Dent, ale muž jménem Gil Colson. Mělo by se jednat o novou postavu ve světě DC, tudíž těžko soudit, jak se bude jeho osud vyvíjet a zda se třeba i tak neobjeví Dent. V létě se proslýchalo, že by produkce mohla do role Denta obsadit Jamieho Foxxe, Johna Davida Washingtona nebo Giancarla Esposita, ale tihle pánové se spíše ucházeli o roli komisaře Gordona, kterou nakonec ukořistil Jeffrey Wright.

Rovněž bylo oznámeno, že americká herečka Jayme Lawson (Farewell Amor) ztvární ve filmu kandidátku na starostku pojmenovanou Bella Reál. Taktéž se jedná o postavu vymyšlenou pro filmu. Zveřejněná oficiální zpráva dále potvrdila veškeré starší castingové informace: Robert Pattinson je Batman, Zoe Kravitz Catwoman, Colin Farrell Penguin, Paul Dano Riddler, Jeffrey Wright James Gordon, John Turturro Carmine Falcone a Andy Serkis Alfred Pennyworth. Kompletní obsazení si můžete prohlédnout dole v galerii.

Nyní, když se kamery naplno rozběhly, nezbývá než čekat na první obrázky Roberta Pattinsona v batmanovském obleku, na které se hodně těšíme.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroj: CBM

Galerie: 9

The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu The Batman: Role Petera Sarsgaarda odhalena a další zajímavosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest