The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona

The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Předběžné zvěsti nelhaly, tudíž se žádné překvapení nekoná.

Ačkoliv se o tom vcelku hlasitě šuškalo, tak doposud jsme si nemohli být stoprocentně jisti, že se Jeffrey Wright skutečně představí jako komisař Jim Gordon v očekávané komiksovce The Batman. Nyní už jasno máme, neboť režisér Matt Reeves Wrighta potvrdil skrze Twitter. Rodák z Washingtonu DC má ve své filmografii pár solidních zářezů, ačkoliv povětšinou se jedná o vedlejší role. Příští rok se objeví kupříkladu v bondovce Není čas zemřít, letos třeba ve snímcích Stehlík nebo Prací automat. Současně válí coby Bernard Lowe v seriálovém hitu Westworld. Jeho obsazení má však ještě jednu zajímavou implikaci, která se týká postavy Batgirl.

Pakliže by se totiž Barbara Gordon, jako nejikoničtější zosobnění Batgirl, měla ve filmu či v případném sequelu objevit (ano, dost pravděpodobně Reeves rozjíždí frančízu), nebude se vzhledem k Wrightově barvě pleti zřejmě jednat o bělošku. Těžko soudit, zda se Reeves nakonec touto cestou někdy v budoucnu vydá, leč i tak se na jeho verzi strážce Gothamu těšíme. Netopýřího muže si střihne Robert Pattinson, Catwoman bude mít tvář Zoe Kravitz a Hádankáře ztvární Paul Dano. Další postavy zatím obsazeny nebyly, tudíž se dozajista brzy dočkáme dalších oznámení.

Snímek režíruje Matt Reeves, hlavní roli hraje Robert Pattinson. Dále hrají Zoe Kravitz, Paul Dano a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroj: Twitter

Galerie: 6

The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona | Fandíme filmu The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona | Fandíme filmu The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona | Fandíme filmu The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona | Fandíme filmu The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona | Fandíme filmu The Batman: Režisér Matt Reeves oficiálně potvrdil představitele komisaře Gordona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest