Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen

Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Podívejte se na potenciální logo filmu.

Pokud nás pravidelně sledujete, tak víte, že nový Batman se v Británii točí prakticky od začátku roku. Nicméně režisér Matt Reeves oznámil oficiální začátek na včerejšek, 27. ledna. Sdílel fotku s klapkou a připsal: „den první“. Jak si to přebrat? Někdy točí dříve sekundární štáb (zodpovědný primárně za akci), než se ke slovu dostane hlavní režisér. Jindy skutečně natáčení startuje v určitý den, ale předchází mu jistý předvoj (kvůli počasí, dostupnosti některého z herců…). A někdy zkrátka produkce oznámí začátek natáčení v úplně jiný den, než ve skutečnosti začala. Hollywood.

Co je na oznámení nejzajímavější, je sdílená fotka klapky. Jak si můžete povšimnout dole v galerii, na té je napsáno „The Batman“. Dlouhodobě tak projektu říkáme a v době, kdy měl další film s netopýřím mužem (podle úplně jiného scénáře, s jinými herci) točit Ben Affleck, se tak snímek oficiálně jmenoval. U projektu Matta Reevese však název nikdy definitivně potvrzený nebyl. Je samozřejmě možné, že jde o pracovní název, který se ještě změní, ale možná skutečně koukáme na jméno, jaké snímek ponese.

Kameraman Greig Fraser také na fotce otagoval Zoe Kravitz, která následně odpověděla „goooo“, takže je možné, že se herečka „prvního“ natáčecího dne účastnila. A když je řeč o hercích, malá zajímavost se objevila o Alexi Fernsovi. Ten pode IMDB Pro hraje ve filmu komisaře Peta Savage. Pokud to tak je, pak by to znamenalo, že Jim Gordon (Jeffrey Wright) se v novém ztvárnění Batmana policejním komisařem prozatím nestal.

V galerii krom klapky můžete vidět také pár artworků z doby, kdy Batmana ještě připravoval Zack Snyder. Titulní fotografie je ilustrační.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroj: Matt Reeves, Greig Fraser

Galerie: 9

Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu Nový Batman oficiálně oznámil začátek natáčení. Název filmu potenciálně potvrzen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest