The Batman obsadil další roli

The Batman obsadil další roli | Fandíme filmu
Warner
Zobrazit další 1 obrázek
Dostane Batman při svém příštím dobrodružství maskovanou parťačku? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Server io9 s odkazem na interní zdroje tvrdí, že Lawson hraje novou postavu, která se v komiksech nevyskytuje. Měla by se jmenovat Bella a má jít o mladou politickou kandidátku, která se v Gothamu pokouší o lokální, lidovou kampaň. Možná si ji můžeme představit jako takovou gothamskou Alexandriu Ocasio-Cortez. Jak mladá politická kandidátka zapadá do škatulky „výrazné role“, zatím nedovedeme soudit.

Původní novinka: Castingové oddělení nového Batmana nikdy nespí. Po tom, co minulý týden nová verze temného rytíře obsadila Harveyho Denta, Tučňáka a Alfreda, přibyla do obsazení další nová tvář. Produkce pro další úlohu zvolila Jayme Lawson, čerstvou absolventku prestižní umělecké školy Julliard, která je ve svojí herecké kariéře tak výrazně na začátku, že zatím dokonce ani nemá profil na IMDb. Herečka se zatím objevila v několika školních hrách, tohle je tedy pro ni vynikající vstup do Hollywoodu, i když v tuhle chvíli ještě nevíme, jakou bude hrát ve snímku roli. Nemělo by jít nicméně o nějaký štěk, Collider, který zprávu jako první přinesl, mluví o „výrazné“ roli. Vzhledem k tomu, že je herečka mladší a má stejnou barvu pleti, jako Jeffrey Wright, představitel komisaře Gordona, začali fanoušci spekulovat o tom, zda náhodou nehraje jeho dceru, Barbaru Gordon, která v komiksech vystupuje také jako Batgirl.

Snímek režíruje Matt Reeves, v hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme Lawson a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroje: io9, Collider

Galerie: 2

The Batman obsadil další roli | Fandíme filmu The Batman obsadil další roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest