Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti

Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisér Cary Joji Fukunaga se rozpovídal o tom, co všechno si připravil do závěrečné mise Daniela Craiga v roli Jamese Bonda.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Celková mantra tvůrců byla, že chtějí Bonda postavit do co nejkomplikovanější situace. Prioritou pro ně není vymyslet dosud neviděné akční scény, ale představit si takovou situaci, kdy je zcela nepředstavitelné, že se z ní James dokáže vymotat. Příběh a postavy mají mít před akcí určitě přednost. Postav přitom nebude málo. Krom již zmiňovaných se vrací také Felix Leiter (Jeffrey Wright), Bondův přítel z CIA, který přesvědčí bývalého agenta 007, aby se vrátil z důchodu a ještě jednou pomohl.

Jenže uplynulo 5 let, život šel dál, MI6 najímá nové agenty a snímek do jisté míry má být také o tom, zda si Bond dokáže udržet svůj odkaz i ve stínu těch, kteří přišli po něm. Nejvýraznější je mezi novými agenty Nomi, špionka, která už dva roky má povolení zabíjet (a podle nepotvrzených informací přejala kódové označení 007). Nomi nemá tolik zkušeností, ale je mladší, velice schopná a ambiciózní. S Bondem si má být rovna. Máme očekávat, že se neustále bude se „starým pánem“ špičkovat. Fukunaga dodává, že na Jamesovi má být jasné, že stárne, ale že pořád dokáže v případě potřeby dát komukoliv na budku.

Sám Craig přiznává, že právě stoupající věk byl jedním z hlavních důvodů, proč chtěl s rolí seknout už po minulém filmu. Natáčení Spectre bylo extrémně náročné, část jej absolvoval se zlomenou nohou a celkově nebyl v pohodě. Pak se mu ale věci rozležely v hlavě a nabil dojmu, že pořád ještě chtě nějaké věci dokončit… Budiž mu přáno, aby v Není čas zemřít našel přesně to, co hledal.

PS: úplně hotovo pořád ještě nemají ani filmaři a to není řeč o postprodukci. Fukunaga na Instagramu odhalil, že momentálně probíhají dotáčky.

PPS: Režisér také potvrdil, že se skutečně k cameo roli snažil zlákat Grace Jones, která v bondovce Vyhlídka na vraždu ztvárnila záporačku May Day.

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, který je ozbrojený novou, nebezpečnou technologií.

V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: Cary Fukunaga, Empire I, II, III, Total Film I, II,

« Předchozí kapitola

Galerie: 9

Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest