Bond se podle scenáristky nemusí k ženám chovat nějak jinak, ale jeho filmy ano

Bond se podle scenáristky nemusí k ženám chovat nějak jinak, ale jeho filmy ano | Fandíme filmu
MGM
Daniel Craig chování agenta 007 měnit nemusí. Změnit se musí filmy kolem něj.

Když produkční společnost EOn najala Phoebe Waller-Bridge, aby upravila scénář 25. bondovky, objevily se u určité skupiny diváků rozčilené reakce, podle kterých ženská scenáristka určitě změní postavu k nepoznání. Waller-Bridge něco takového popírá a dokonce nesouhlasí s tím, že by se Bond měl nějak měnit:

„Objevila se spousta řečí o tom, jestli [Bond] v současnosti kvůli svému chování k ženám je nebo není relevantní. Podle mě je to blbost. Myslím, že je v současnosti jednoznačně relevantní. Jen se série musí vyvíjet a růst. A důležité je, aby se k ženám pořádně chovaly filmy. [Bond] nemusí. Ten potřebuje zůstat věrný svojí podstatě.“

Scenáristka se rozpovídala také o tom, že se jí hrozně líbí způsob, jakým Daniel Craig hraje, takže ji potěšilo, když měla možnost pro něj psát scénář. Phoebe přitom upřesnila, že děj už byl vesměs daný a ona pracuje na dialozích. U těch je podle ní důležité především to, aby postavy působily jako skuteční lidé. Jako začínající herečka málokdy dostala do ruky scénář, který by bylo radost hrát, a tak je ráda, že právě hereckou radost může dopřát herečkám, které se v 25. bondovce objeví.

Daily Mail potom tvrdí, že scenáristka má mimo jiného za úkol také srozumitelně a zábavně divákům osvětlit problematiku genetického inženýrství, které by měl podle všeho záporák v podání Ramiho Maleka zneužívat ke svým zlotřilým plánům. Waller-Bridge by aktuálně měla společně s režisérem Carym Fukunagou využívat zranění Daniela Craiga k tomu, aby během hercovy rekonvalescence scénář nadále vylepšili.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest