Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo

Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Má se vrátit představitelka jedné z předchozích Bond Girl a objevila se hromada záběrů z natáčení na Jamaice.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Štáb Bonda 25 si mohl mnout ruce, když se mu po všemožných průtazích podařilo 28. dubna konečně odstartovat natáčení na Jamajce a už 10. května jej ukončit a posunout filmařský cirkus zase dál. Bohužel, dobré zprávy doplnila také jedna špatná. Představitel agenta 007 Daniel Craig se při natáčení zranil. Během běžecké scény nešťastně podklouzl a podvrdtnul si kotník. Nejprve o tom informoval britský bulvár, následně však zprávu potvrdil i hollywoodský zpravodaj Variety. Ten také krotí předchozí katastrofické zvěsti, podle kterých měla být Craigova účast vážně ohrožena. Dle informací Variety by měl být Craig zhruba do týdne opět k dispozici. Akorát nesmí příliš zatěžovat kotník.

Dále se natáčení přesouvá do londýnských ateliérů Pinewood, kde Bond tradičně točí interiérové scény. Na Jamajce se točily scény z Jamajky a podle všeho také z Kuby, přičemž oficiální tisková zpráva potvrdila, že příští film by měl Bonda zastihnout právě na Jamajce, jak si užívá důchodu, než jej vír událostí znovu vtáhne. Můžete si všimnout, že stále nevíme, jak se film jmenuje. Produkční společnost EOn podle zákulisních zvěstí byla připravená název odhalit na nedávné tiskovém představení filmu, avšak nakonec se prý rozhodla počkat, jestli se náhodou nepodaří vymyslet název lepší.

Celý snímek je přitom stále vyvíjený za pochodu. V tuhle chvíli by snad už měla být definitivně daná dějová kostra, ale charakterní momenty a dialogy se stále ladí. Na úpravách scénáře by společně měli pracovat režisér Cary Fukunaga, sám Daniel Craig a scenáristka Phoebe Waller-Bridge. Ta podle posledních informací na filmu pracuje delší dobu, než je veřejně známo a v nedávném rozhovoru připustila, že jedním z jejích úkolů je pomoci s vykreslením ženských postav, aby byly co nejživotnější.

Dále je tu ještě zvláštní poznámka Naomie Harris (představitelka Moneypenny), podle které stále ještě není rozhodnuto o tom, zda Craig po Bondovi 25 roli opustí nebo ne. Upřímně řečeno však interview působí jako ukázka toho, jak jsou hollywoodští herci vedení k mlhavým odpovědím. Herečka nejspíš bude mít pravdu v tom, že Craig ani producenti nikde (ani interně) vysloveně neřekli, že se Daniel definitivně loučí, na druhou stranu, pokud mu filmaři chtějí dopřát nějakou velkolepou rozlučku, tak je pravděpodobně scénář připravovaný tak, aby Craigova éra byla v závěru filmu uzavřena a jak Craig, tak producenti moc dobře vědí, zda herec definitivně končí nebo ne.

O natáčení koluje také jedna zajímavá zvěst. Cameo by ve filmu měla údajně mít Grace Jones, která před lety ztvárnila záporačku May Day v bondovce Vyhlídka na vraždu. Vůbec nevíme, zda by mělo jít o nezávislou figuru nebo nějaký odkaz k postavě May Day.

Na závěr si v galerii můžete prohlédnout oficiálně zveřejněné fotky z natáčení a na další straně najdete spoustu obrázků z natáčení na Jamaice, které ukořistily teleobjektivy nenechavých paparazzi.

Další kapitola »

Galerie: 8

Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu Bond 25: Daniel Craig se zranil, natáčení pozdrženo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest