Není čas zemřít: 25. bondovka je dotočená, údajně vznikly tři různé konce

Není čas zemřít: 25. bondovka je dotočená, údajně vznikly tři různé konce | Fandíme filmu
Eon/MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se na plně vystrojenou agentku 007. Hlavní záporák filmu má být ekolog.

Pomocný štáb, který se specializuje především na akci, dokončil práci na bondovce Není čas zemřít už 18. října. Teprve teď produkce oficiálně ohlásila, že hotovo má i hlavní štáb. Oznámení přišlo dohromady se společnou momentkou Daniela Craiga a režiséra Caryho Fukunagy. Snad to znamená, že se brzy konečně dočkáme prvního teaser traileru (zatím tu byl oficiální plakát), ale pro tuhle chvíli si musíme vystačit s novinkami neoficiálními.

Britský bulvár tvrdí, že filmaři natočily hned tři různé konce, aby se tak bránili případným únikům informací. Údajně ani sám Daniel Craig neví, který konec nakonec bude použitý. Minimálně tahle část zní trochu přehnaně, když vezmete v potaz, že dle dosavadních zpráv měl Daniel při přípravě scénáře slovo a zřejmě by to měla být jeho poslední bondovka, takže si určitě pohlídá jak jeho bondovská dráha skončí.

Dále se proslechlo, že hlavní záporák v podání Ramiho Maleka je génius, který fušuje do ekologie. Že by došlo na klasický zločinecký plán „je třeba zabít spoustu lidí dřív, než zničí planetu“? A Naomie Harris (která se nedávno přihlásila o spin-off s Moneypenny) tvrdí, že No Time To Die ze všech dosavadních bondovek ovlivňují zdaleka nejvíc ženské postavy. Ostatně, víme že na začátku příběhu nosí kódové označení 007 agentka v podání Lashany Lynch. V plné polní si ji můžete prohlédnout na fotce níže, dole v galerii na vás čeká několik dalších nejnovějších snímků.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Pipocando Noticias ® (@pipocandonoticias),

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, který je ozbrojený novou, nebezpečnou technologií.

V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: ET, James Bond Live, The Sun, Mirror

Galerie: 4

Není čas zemřít: 25. bondovka je dotočená, údajně vznikly tři různé konce | Fandíme filmu Není čas zemřít: 25. bondovka je dotočená, údajně vznikly tři různé konce | Fandíme filmu Není čas zemřít: 25. bondovka je dotočená, údajně vznikly tři různé konce | Fandíme filmu Není čas zemřít: 25. bondovka je dotočená, údajně vznikly tři různé konce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest