Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách

Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Gal Gadot tvrdí, že ve filmu její superhrdinka nebude vůbec používat zbraně. Ani střelné, ani meč a štít.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Wonder Woman 1984 bude mít večer na brazilském comic-conu CCXP velkou prezentaci, během které bude online oficiálně zveřejněný první plnohodnotný trailer. Na tom se nic nemění (a zatím si můžete pustit teaser). Předtím však představitelka hlavní role Gal Gadot a režisérka Patty Jenkins hovořily s brazilskými novináři na uzavřené tiskové konferenci, během které jsme se dočkali několika zajímavých perliček.

Co je vůbec nejdůležitější, Patty Jenkins chystá spin-off s Amazonkami! Nebude jej režírovat, ale zaštítí jej jako producentka. Zatím nevíme nic bližšího, ani jestli půjde o film pro kina nebo pro HBO Max (DC několik takových chystá), jestli máme čekat velkofilm nebo menší produkci. Ozřejmeno nebylo ani to, zda by součástí filmu mohla být Diana (Gadot), anebo bude snímek pojednávat pouze o jejích družkách z bájného ostrova Themyscira. Připomínáme, že to je v poměrně krátké době už druhý spin-off, který Warner podobným způsobem chystá – před několika měsíci jsme se dozvěděli, že se chystá hororový spin-off Aquamana, který má pojednávat o monstrech z Hlubiny (Trench).

S Amazonkami jsme se blíže seznámili ve filmu Wonder Woman z roku 2017, kde žily jako uzavřené společenství žen, bojovnic s nadlidskými silami, odtržené od zbytku světa. V čele stály Hippolyta (Connie Nielsen) a Antiope (Robin Wright).

Dále Jenkins znovu mluvila o tom, že příběh Wonder Woman vnímá jako trilogii filmů, přičemž trojku už má v hlavě. Zatím ale nepotvrdila, zda ji studio hodlá schválit a ona dostane příležitost ji režírovat (na dané téma hovořila už v minulosti). O druhém filmu začala přemýšlet už při natáčení jedničky, když začala uvažovat o tom, zda by si mohla k pokračování nějak umést cestičku a jak se jí podaří přivést zpátky zesnulého Stevea Trevorra (Chris Pine). O jiných superhrdinkách Patty (nebo snad Gal – z překladu z portugalštiny to není úplně jednoznačné) filmy točit nechce.

Další kapitola »

Galerie: 9

Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest