Wonder Woman 3: Patty Jenkins má jasno o tom, jak zakončit trilogii

Wonder Woman 3: Patty Jenkins má jasno o tom, jak zakončit trilogii | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu se režisérka rozpovídala o návratu Chrise Pinea ve Wonder Woman 1984.

Wonder Woman 1984 je pořád ještě daleko, režisérka Patty Jenkins však připustila, že už přemýšlí o Wonder Woman 3. V rozhovoru uvedla: „Wonder Woman 3 mám jasně naplánovanou. Ať už ji zrežíruji nebo ne, mám vymyšlené, jak by měl příběhový oblouk mojí verze Wonder Woman skončit. Je to pro mě důležité.“ Co si z toho vzít? Patty Jenkins vnímá Wonder Woman jako trilogii, ve které chce postavu posunout konkrétním způsobem z bodu A do bodu Z. Zjevně má chuť tu trilogii dokončit, ale kdyby to náhodou nevyšlo, tak by se zjevně ráda podílela minimálně jako autorka námětu. V minulosti režisérka naznačovala, že by postavu ráda představila také v současnosti, kde by se opět mohla věnovat o trochu jiným tématům a nabídnout o trochu jiný příběh.

Patty je evidentně v plánování zběhlá. V jiném rozhovoru uvedla, že nápad pro Wonder Woman 1984 dostala už v půlce natáčení prvního filmu, a tak díky tomu není postava zesnulého Stevea Trevora (Chris Pine) do děje nějak násilně naroubovaná, ale přirozeně do něj zapadá, je pro něj nezbytná a všechno dává naprostý smysl.

Následují potenciální spoilery!

JAK přesně se Trevor vrátí, je předmětem nejrůznějších zákulisních drbů. Dříve jsme se doslechli, že Pedro Pascal hraje boha v převlečení, který uzavře s Dianou dohodu. Pokud ona udělá to, co on po ní žádá, přivede Stevea Trevora zpátky mezi živé. Nejnovější zvěst tvrdí něco obdobného, ale přeci jen lehce odlišného:

Podle serveru We Got This Covered Pascal hraje Maxwell Lorda, populárního padoucha DC komiksů. Ten údajně ve filmu hledá magické artefakty, které by mu daly božskou moc. Najít artefakty mu pomáhá archeoložka Barbara Ann Minerva (Kristen Wiig). Ta je při hledání artefaktů prokleta a stává se z ní záporačka Cheetah, která je posedlá pomstou. Proto se Maxwell obrátí na Wonder Woman, aby jej ochránila. Za odměnu použije svou sbírku artefaktů k tomu, aby vzkřísil Stevea Trevora.

Tak či tak se stále nabízí pravděpodobná skutečnost, že za Steveův návrat bude třeba nějak nemile zaplatit, tak budeme zvědaví, co pro nás filmaři mají připraveno.

Zdroje: We Got This Covered, Vanity Fair

Galerie: 5

Wonder Woman 3: Patty Jenkins má jasno o tom, jak zakončit trilogii | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Patty Jenkins má jasno o tom, jak zakončit trilogii | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Patty Jenkins má jasno o tom, jak zakončit trilogii | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Patty Jenkins má jasno o tom, jak zakončit trilogii | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Patty Jenkins má jasno o tom, jak zakončit trilogii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest