Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech

Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 12 obrázků
Warneři díky Jokerovi zjistili, že se dá uspět i s relativně malým rozpočtem, v taktice tedy rozhodně nepolevují.

Po dlouhé nadvládě Netflixu se v posledních pár měsících pomalu ale jistě ocitáme ve válce streamovacích služeb. Své vlastní už do světa vypustily jak technologický gigant Apple (služba Apple TV+), tak hlavně studio Disney, které se rozhodlo Netflixu zatopit službou Disney+. Stále se však čeká na příchod dalšího obřího konkurenta  - HBO Max od společnosti Warner. ta chystá obrovskou ofenzivu hlavně na poli televizních seriálů, podle nejnovějších informací by však neměla odsouvat na druhou kolej ani filmy. Po vzoru svých konkurentů navíc chystá i řadu zcela originálních projektů.

Jednou z těch nejdůležitějších součástí filmové nabídky pak budou logicky komiksovky ze stáje DC, které v poslední době, hlavně díky nedávnému Jokerovi, slaví větší úspěchy než kdy dřív. Dává tedy smysl, že chce po vzoru Marvelu také DC rozšířit svou nabídku nejen do kin, ale právě i na streamovací platformu. Na té by měly vznikat snímky, které se klasického vydání v kinech vůbec nedočkají. Měly by kromě toho pracovat i s menšími rozpočty, které by se však stále měly pohybovat kolem 65 milionů dolarů, což je mimochodem podobná částka jako ta, se kterou operoval již zmíněný Joker.

Nízkých rozpočtů by se podle všeho mělo dosáhnout hlavně obsazováním méně známých herců místo světových celebrit, jaké vídáme na plátnech. Studio by pak v tuto dobu mělo hledat konkrétní postavy a příběhy, které by mohly být na HBO Max zpracovány. Kdy přesně bychom se těchto filmů měli dočkat, se v tuto dobu neví, samotná služba HBO Max však bude spuštěna v květnu 2020.

Přijdou vám exkluzivní premiéry DC filmů pro HBO Max jako dobrý nápad? A kterým postavám by podle vás tento formát seděl? Napište nám do komentářů.

Zdroj: Variety

Galerie: 13

Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu Konkurent Netflixu HBO Max přinese "levné" celovečerní hrané komiksové DC filmy, které nebudou promítané v kinech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest