Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah

Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Podívejte se, jak Chrisi Pineovi sekne ledvinka a na kostým Wonder Woman inspirovaný starším seriálem.

Včera, 13. 6. 2018, oficiálně začalo natáčení Wonder Woman 1984, informace vyplula na povrch s překvapivou fotkou Steva Trevora, kterou nasdílela sama režisérka Patty Jenkins. Nejen foto Chrise Pinea, který se očividně vrátil k natočení sequelu Wonder Woman, ale i třeba fotografie Gal Gadot v posledních pár hodinách víří internetové vody. Jak se natáčení rozběhlo, tak se ale rovnou objevily také fotky z místa činu, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Jak sami můžete vidět na přiloženém porovnání, civilní kostým Diany je možná inspirovaný tím, co nosila postava ve starším seriálu:

V současné době studio Warner Bros. do světa vypustilo také tiskovou zprávu, kde oficiálně oznamují přípravu filmu a odhalují některé zajímavé informace. Jednou z nich je třeba zmínka o Zacku Snyderovi, který již pomohl se scénářem a produkcí prvního dílu. Ten se nyní k pokračování přidává opět jako producent. Potvrzeny byly také lokace na kterých se bude natáčet, mezi nimi jsou například Washington D.C., Virginie, Velká Británie, Španělsko či Kanárské ostrovy.

Celou tiskovou zprávu přikládáme níže:

Posuňme se do 80. let, kde Wonder Woman ve svém dalším dobrodružství čelí novému protivníkovi - Cheetah. Stejně jako předchozí díl s celosvětovým úspěchem a tržbou 822 mil. dolarů, bude i Wonder Woman 1984 režírována Patty Jenkins a hlavní roli obsadí znovu Gal Gadot. Jak již bylo dříve oznámeno k filmu se přidá také Kristen Wiig v roli hlavní záporačky - Cheetah, objeví se zde také Pedro Pascal a Chris Pine se vrátí v roli Steva Trevora.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Stephen Jones a Gal Gadot budou snímek produkovat. Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Walter Hamada a Geoff Johns se na filmu podílí jako výkonní producenti. K týmu působícímu za kamerou se přidá také kameraman Matthew Jensen, kostýmová designérka a držitelka Oscara Lindy Hemming a na Oscara nominovaný střihač Richard Pearson. Tito všichni spolupracovali s Patty Jenkins již na prvním díle.

Natáčet se bude ve Washingtonu D.C., Alexandrii, Virginii, ale také ve Velké Británii, Španělsku a Kanárských ostrovech. Do kin by měla WW84 dorazit 1. listopadu 2019.

Jak sami vidíte, mnoho nového neodhalila, přikládáme tak ještě krátkou informaci od šéfredaktora magazínu Vulture. Ten z neoficiálních zdrojů zaslechl, že Cheetah (Kristen Wiig) ve filmu začíná jako Dianina přítelkyně, ne jako její protivník. Pokusí se Wonder Woman napodobit, pak se jí však pokusí zmocnit.

Na závěr pro vás Chris Pine ještě roztančí svou prďáckou ledvinku ;-)

V hlavní roli se vrací Gal Gadot, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 1.11. 2019.

Zdroje: Warner, The God KillerWondygal, Aubreyms, Kyle Buchanan, Just Jared

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 11

Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Fotky z natáčení a podrobnosti o Cheetah | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest