Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách

Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Gal Gadot tvrdí, že ve filmu její superhrdinka nebude vůbec používat zbraně. Ani střelné, ani meč a štít.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Minulý snímek se odehrával během první světové války, Wonder Woman 1984 je zasazená do elektrizujících a barvitých 80. let minulého století. Přesto by oba filmy měly mít mnoho společného. Během mezidobí mezi oběma příběhy se mnoho změnilo na Zemi a změnila se i samotná Diana. Daleko víc se angažovala v záležitostech lidí, ale celou dobu pracovala nenápadně a v utajení a byla osamělá.

Záporáci pokračování mají být hodně zajímaví a ve snímku je jedna specifická scéna, která Gal Gadot dohnala k slzám. Co je však podstatně zajímavější, během tiskovky zaznělo, že Wonder Woman nebude ve filmu vůbec používat štít, meč nebo jiné zbraně (snad by mohla používat luk). A to z jednoho důvodu: Diana je bohyně, má nadlidské síly, zbraně nepotřebuje. Uvidíme, jak tohle (pro některé fanoušky potenciálně kontroverzní) rozhodnutí zapadne do příběhu.

Je pravda, že v prvním filmu hrál minimálně meč klíčovou roli a Wonder Woman se ozbrojená objevila i v Batman v Superman a v Justice League, tak uvidíme, jak nakonec vyřazení zbraní z nového filmu do celkového příběhu Wonder Woman zapadne. Jisté je, že prozatím jsme skutečně meč neviděli na žádném z propagačních materiálů, ani na fotkách z natáčení – Diana vždy používá maximálně laso. Nicméně pozor, k ruce by mohla mít Wonder Woman jinou vychytávku. Když se novináři zeptali Gal Gadot na to, zda konečně „uvidíme“ neviditelný letoun, herečka se odpovědi vyhnula. Tak že by přece?

Dole v galerii můžete vidět Amazonky a nějaké fotky z tiskové konference.

V hlavních rolích se vracejí Gal Gadot a Chris Pine, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 5. 6. 2020.

« Předchozí kapitola

Galerie: 9

Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu Wonder Woman: Režisérka Patty Jenkins chystá spin-off o mocných Amazonkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest