The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují

The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Herec se kdysi sešel s Marvelem, ale jeho snem byl vždy Batman. Důkladně se rozpovídal o castingovém procesu a prvních pocitech z kostýmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zprávy o jednání s Pattinsonem se dostaly předčasně na veřejnost a herec se bál, že to ohrozí jeho šance, protože studio Warner se úzkostlivě snažilo držet vše v tajnosti. Robert dokonce k dobru přidává historku o tom, jak seděl v letadle vedle režiséra Christophera McQuarrieho, kterého osobně neznal, a připadal si vedle něj jako úplný trouba, protože se asi hodinu v kuse neustále hledal na Googlu. Nakonec se režisérovi rozhodl vysvětlit, že se snaží zjistit, zda kvůli provalenému tajemství nepřišel o svoji šanci, aby před ním nevypadal jako nějaký narcis. McQuarrie jen se smíchem opáčil, že na jeho místě by pravděpodobně dělal úplně to samé.

Herec tedy létal mezi Los Angeles a festivalem v Cannes, kde uváděl již zmiňovaný Lighthouse a zvědavým novinářům nesměl vůbec nic prozradit, i když souběžně zkoušel oblékat Batmanův kostým. O kostýmu prohlašuje, že je strašně paradoxní, protože na jednu stranu vám cizí člověk musí vlastnoručně pomoci s tím, abyste do těsného oblečku vměstnali zadek, ale stejně si v kostýmu potom připadáte hrozně mužně a drsně. Protože Pattinson letos natočil špionážní thriller Tenet s Christopherem Nolanem, režisérem trilogie Temného rytíře, tak přiznává, že z něj rovnou začal tahat rozumy o tom, jak by se dalo v kostýmu lépe pohybovat. Podle svých slov by se rád pohyboval v obleku trochu jinak, než doposud byli diváci Batmana zvyklí, zároveň by v něm chtěl působit děsivě, jenže ve finále všechny touhy a přání musíte zkombinovat s tím, co vám tuhý latexový kostým dovolí.

Nakonec Pattinson roli skutečně dostal a část internetu se, jak je dobrým zvykem, mohla pokakat. Robert si ale z prskajících fanboyů, co proti němu podepisují petice, vůbec nic nedělá. Dokonce prý čekal, že vlna nenávisti bude mnohem větší. Zároveň prý všechny pochybovače vítá. Přistupovat k roli z pozice outsidera je podle něj daleko příjemnější, protože je na vás kladený daleko menší tlak – můžete jedině příjemně překvapit.

O tom, co bude dál, prý Pattinson ví nesmírně málo. Zkusil si kostým, je připravený na to, jakým způsobem uchopit zhruba čtyři scény filmu a postupně rozebírá další a další. Jestli bude točit nějaká pokračování, o tom v tuhle chvíli vůbec nechce mluvit. Prý „vůbec nic neví“. A co hrozba nové slávy a dalšího přívalu paparazzi? Těch už se prý Pattinson nebojí. Když není na natáčení, tak z domu moc nevychází a drzých fotografů navíc ubylo, protože kvůli sociálním sítím jsou vaše fotky stejně všude a pro bulvár už nějaké další nejsou tak atraktivní...

Dole v galerii si můžete prohlédnout, jak si Roberta v roli představují výtvarně nadaní fanoušci.

The Batman v režii Matta Reevese dorazí do českých a slovenských kin 24.6. 2021. V hlavní roli Robert Pattinson.

Zdroj: Variety

« Předchozí kapitola

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 13

The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson dlouho přemlouval režiséra a hejty fandů ho nevzrušují | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest