The Batman: Robert Pattinson je čelním kandidátem na hlavní roli

The Batman: Robert Pattinson je čelním kandidátem na hlavní roli | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Hledání nového Batmana je v plném proudu, známe jména čtyř kandidátů. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Podle informací Collideru roli má dostat Pattinson a jakékoliv další herce má studio v záloze pouze pro případ, kdyby se náhodou s Robertem nepodařilo vyjednat podmínky smlouvy, která počítá s tím, že se herec upíše na větší množství filmů (režisér Matt Reeves mluvil v minulosti o trilogii). Dodáváme ještě zábavnou odbočku: Na internetu už se začaly objevovat první petice (na change.org jich najdete hned několik), které orodují za to, aby studio Warner v žádném případě Pattinsona neobsadilo. Většinou se nezmůžou na žádné argumenty, maximálně dodají něco v tom smyslu, že by to byl špatný vtip. Nadávat na obsazení DC hrdinů už je nicméně takový folklór. Zažili jsme to u Heatha Ledgera, Gal Gadot či Bena Afflecka a ve všech případech nejen že internetoví odpůrci nebyli vyslyšeni, ale z jednotlivých herců se vzápětí stali oblíbenci. Takže si v klidu počkejme na to, až nám Reeves předvede svoji vizi, po dvou vydařených dílech Planety opic není proč mu nevěřit.

Původní novinka: V noci na dnešek rozbouřila filmový internet zásadní zpráva. Casting nového Batmana běží a hlavním kandidátem na roli netopýřího muže je Robert Pattinson. Poprvé se o Pattinsonovi šuškalo už v únoru, teď však všechny hlavní hollywoodské zpravodaje potvrzují, že je pro produkci kandidátem číslo jedna. K dohodě nicméně zatím nešlo a ve hře jsou stále další kandidáti. Druhou možností je Nicholas Hoult a ještě minulý měsíc byli ve hře také Armie Hammer a Aaron Taylor-Johnson.

Pattinsona si diváci zaškatulkovali spolu se stupidní rolí ve Stmívání, avšak pozitivní na ní bylo to, že herce finančně zajistila. Podobně jako Kristen Stewart si tak následně role mohl vybírat čistě podle chuti a postupně potvrdil, že patří mezi nejschopnější herce generace. Aktuálně je v našich kinech k vidění ve sci-fi High Life a během léta začne natáčet nový velkofilm Christophera Nolana. Hoult už si superhrdinskou roli zkusil v X-Menech, kde několik let hraje Beasta. Definitivně o svých kvalitách veřejnost přesvědčil především vyšinutou rolí v Šíleném Maxovi: Zběsilé cestě a úlohou odrzlého šlechtice v oscarové Favoritce.

Armie Hammer už byl s rolí také spojován (sám herec to nicméně tehdy popřel) a ze čtveřice pánů je asi vzhledem nejbližší stereotypní představě o nekompromisním ochránci Gothamu. Ostatně není náhoda, že už do role jednou obsazený byl. V roce 2007 si jej George Miller do role vybral pro snímek Justice League Mortal, který však byl doslova pár dní před začátkem natáčení na poslední chvíli zrušený. Poslední známý kandidát, Aaron Taylor-Johnson už také se superhrdiny má zkušenosti. Dvakrát si zahrál Kick-Asse a u Marvelu dostal příležitost ztvárnit Quicksilvera. Naposledy jsme jej mohli vidět jako vyšinutého bojovníka Jamese Douglase v historickém Outlawkingovi.

Všechny pány spojuje to, že střídají blockbustery s náročnými (až bizarními) hereckými výzvami v menších filmech. Všichni jsou zapálení pro svoje řemeslo, mají charisma a všem je kolem třicítky. Ztvárňovali by tedy tedy Batmana zhruba v tom věku, v jakém byl Christian Bale, když startoval Nolanovu trilogii. Každý z nich by v roli nabídl něco trochu jiného, každý zní jako zajímavá volba. Kdo z nich je váš favorit?

Na titulce vidíte fanart od známého výtvarníka Bosslogic, který jako první přišel s tvrzením, že je Pattinson kandidátem na roli.

Zdroje: THR, Variety, Deadline, Collider

Galerie: 2

The Batman: Robert Pattinson je čelním kandidátem na hlavní roli | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson je čelním kandidátem na hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest