The Batman: Režisér má nápad na celou trilogii

The Batman: Režisér má nápad na celou trilogii | Fandíme filmu
Warner Bros.
Matt Reeves obdivuje Nolana a má s Batmanem velkolepé plány.

Režisér Matt Reeves má kolečku s novináři kvůli svému aktuálnímu snímku Válka o Planetu opic. A samozřejmě je tázaný i na chystaného The Batmana. V jednom z rozhovorů uvedl, že chce natočit film jako hodně osobní příběh o hrdinovi s pochmurnou minulostí, který bojuje sám se sebou a ve zkaženém světě se pokouší udělat správnou věc. Studio je prý z jeho pojetí nadšené a z toho, jakým způsobem režisér o chystaném příběhu mluví, je patrné, že jde o jeho vlastní, původní myšlenku – nevypadá to, že by se jakýmkoliv způsobem vycházelo z dosavadních scénářů.

V dalším rozhovoru Reeves uvedl, že chce natočit silně emocionální příběh, plný metafor a silných témat, podobně jako to dělá v Planetě opic. Zároveň chce následovat odkaz Christophera Nolana, v tom smyslu, že by rád nabídl výrazně autorský film, ne produkt, který vymyslela komise manažerů někde na finanční poradě.

Vůbec nejzajímavější vyjádření přichází ze třetího samostatného rozhovoru, kde režisér uvedl, že má v hlavě nápad rovnou na celou trilogii! Přesněji řečeno tedy na ústřední dějový oblouk, který by se mohl napříč filmy klenout. Nejdřív je však samozřejmě potřeba postavit bytelné základy, tedy stvořit silný úvodní příběh.

Reevesovo tvrzení zní hodně ambiciózně, zvlášť ve světle toho, že se pořád ještě nepodařilo odlepit od země jeden film. A navíc, co s Benem Affleckem? Každou chvíli se šušká o tom, že by herec nejraději byl s rolí co nejdříve hotový. Přesvědčí ho snad Reevesova vize, aby setrval? Bude rovnou přeobsazený? Dojde na nějaké předávání pochodně dalšímu batmanovskému hrdinovi? To jsou všechno otázky, které zodpoví teprve budoucnost.

Zdroje: Fandango, Variety, Yahoo

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest