Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série

Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
K tomu jsou tu nové trailery a Sylvester Stallone se rozpovídal o závěru série a zpřístupnění filmu pouze dospělým divákům.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Rambo: Poslední krev se rychle blíží do našich kin, což přináší po kratší odmlce další příval novinek. Začneme odhadem tržeb pro úvodní víkend, kdy Rambo vstoupí do kin. Analytici předpovídají, že by se částka mohla dostat na 21-24 milionů dolarů, což by dělalo Poslední krev filmem s nejlepšími premiérovými tržbami v celé sérii. Pokud se tyto odhady potvrdí, měl by tak Rambo lepší otevírací tržby, než jaké jsou předpokládané u filmů Ad Astra s Bradem Pittem a Downtown Abbey, které budou mít ve Spojených státech premiéru během stejného víkendu.

Jen pro srovnání, žebříček úvodních tržeb předchozích Rambo filmů vypadá takto: 1. Rambo II (1985) s 20,1 milionu dolarů, 2. Rambo: Do pekla a zpět (2008) s 18,2 milionu dolarů, 3. Rambo 3 (1988) s 13 milionu dolarů a na 4. místě je Rambo: První krev (1982) s 6,6 milionu dolarů. Důležité je ovšem uvést, že do tržeb předchozích filmů není započítána inflace.

Dále přinášíme novinky od samotného Sylvestera Stallonea, který se k filmu vyjádřil v několika rozhovorech. Dle Stallonea jde o uspokojivé zakončení série (to trochu protiřečí staršímu tvrzení, kdy Sly připouštěl, že se dalšímu pokračování nebrání). Fanoušci si podle něj uvědomují, že kvůli temné minulosti Ramba je pro něj téměř nemožné dosáhnout v sobě nějakého skutečného vnitřního míru. Stallone nicméně doufá, že si diváci Rambovu poslední misi užijí a že samotný závěr je jak uspokojí, tak zároveň překvapí. V jiném rozhovoru Stallone ještě jednou promluvil o svém nadšení ohledně udělené přístupnosti filmu (rating R - zjedodušeně řečeno film mládeži nepřístupný), kterou prosazoval od úplného začátku.

Na samotný závěr přikládáme dvě nové upoutávky. V prvním případě jde o plnohodnotný trailer, u kterého je nicméně zajímavé, že vyšel pouze pro španělsky mluvící publikum. K traileru jsou tak připojeny španělské titulky a když naopak někdo v traileru promluví španělsky, nedostaneme anglický překlad. To ovšem ve výsledku nijak výrazně nevadí, jelikož i bez překladu se dá v těchto krátkých úsecích celkem dobře odhadnout, o čem je v dialozích přibližně řeč.

Další kapitola »

Galerie: 12

Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest