Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít

Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu
Carolco Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Stallone poseděl s fanoušky a porozprávěl o svojí kariéře.

Rambo 5 byl často spojovaný s podtitulem Last Blood, čili Poslední krev. Už to samo o sobě odkazovalo k závěru série. Jednak slovem „poslední“, ale také šlo o paralelu k prvnímu filmu, který se pro změnu jmenoval První krev. Sylvester Stallone dlouhou dobu nemohl snímek natočit, i když jej chystal vlastně už od čtyřky z roku 2008. V jednu chvíli se dokonce objevily zprávy o tom, že série bude zrestartovaná s Rambovým následovníkem, kde by měl Stallone pouze úlohu mentora, anebo mělo dojít přímo na úplný restart se zcela novým obsazením. Nicméně Sylvester vytrval, protože se chtěl s jedním ze svých nejslavnějších hrdinů pořádně rozloučit. O pětce mluvil jako o vlastních Nesmiřitelných, o posledním Rambově rodeu.

Při nedávném rozhovoru na festivalu v Cannes však herec obrátil. Na téma „posledního Ramba“ řekl následující: „O ‚posledním‘ čemkoliv můžu říct zhruba tohle. Už u Rockyho 3 jsem si myslel, že bude poslední. Takže si nejsem jistý vůbec ničím. Jestli se [Rambo 5] chytne, tak prostě budu pokračovat, protože mě to hrozně baví“.

To možná není úplně poetické vyjádření a Stallone tak sám sebe okrádá o možnost odejít v nejlepším (nebo alespoň důstojně) a naplánovat si poslední film tak, aby sérii skutečně uzavřel. Na druhou stranu je jeho prohlášení upřímné. Prostě ho to baví a chce točit, dokud to půjde. Co si budeme povídat, ve Stalloneově věku nemá úplně každý možnost aktivně podnikat něco, co ho naplňuje. A pokud se Sylvester poohlíží po rolích mimo svoje zavedené značky, tak je třeba si přiznat, že jsou to většinou dost velké výškrabky (viz třeba trailer na Escape Plan 3). Není tak asi divu, že se před časem Stallone v Cannes rozpovídal o tom, že by chtěl pokračovat také v Rockym.

Pro fanoušky je možná škoda, že je Sylvester ochotný riskovat dobré jméno svých nejslavnějších sérií, ale je to samozřejmě jeho svaté právo. Tak hodně štěstí Slyi. Níže najdete celý rozhovor a debatu s fanoušky:

Galerie: 9

Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu Rambo: Sylvester Stallone chce pokračovat i po letošní novince, která měla sérii uzavřít | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest