Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série

Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
K tomu jsou tu nové trailery a Sylvester Stallone se rozpovídal o závěru série a zpřístupnění filmu pouze dospělým divákům.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Trailer jako takový je pak skvěle sestříhaný, přináší mnoho nových záběrů a dává nám mnohem více nahlédnout do samotného děje. Zejména se trailer zaměřuje na bližší prozkoumávání vztahu mezi Rambem a mladou Gabrielle (Yvette Monreal) a zároveň je nám přiblížen rodící se konflikt mezi hlavním hrdinou a nejkrutějším drogovým kartelem v Mexiku. Krátce se v traileru představí i herečky Paz Vega a Adriana Barraza, které se v předchozích trailerech neobjevily, nicméně v samotném filmu budou jejich postavy také hrát podstatnou roli.  

Jako druhé video pak naleznete nový teaser trailer, který taktéž přináší několik nových záběrů a dialogů, které prohlubují vztahy mezi hlavními hrdiny a záporáky. Zároveň se můžete dole v galerii podívat na řadu nových fotek z filmu. Rambo: Poslední krev vstupuje do našich kin 19. září.

Sylvester Stallone se zřejmě naposledy vrátí jako vysloužilý veterán John Rambo, který netouží po ničem jiném, než konečně najít klid a mír. To se mu na nějakou dobu skutečně podaří. Pracuje na ranči svého otce v Arizoně, kde trénuje koně a život konečně dává smysl. Bohužel, osud s ním má jiné plány. Johnovi už na světě záleží prakticky jen na dvou lidech. Na Marie (Adriana Barazza) a její vnučce Gabrielle (Yvette Monreal).

Ta se navzdory přáním babičky vydá do Mexika, kde chce najít svého otce, který ji před lety opustil. Jen se jej chce zeptat, proč se na rodinu vykašlal. Gabrielle je však v Mexiku unesena, a tak se John dobrovolně vydá na záchrannou misi. Ta nebude nijak jednoduchá, protože Gabriella se dostala do spárů jednoho z nejmocnějších a nejnásilnějších mexických kartelů, který vede Hugo Martinez (Sergio Peris-Mencheta). Společně s Rambem pátrá po kartelu také novinářka (Paz Vega), které mafie unesla sestru.

V galerii si můžete prohlédnout fotky, které Stallone sdílí z natáčení. K jedné z nich dodal, že se události odehrají během smrtící bleskové povodně. Ta by mohla vnést do snímku zajímavý element.

Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick, režíruje Adrian Grunberg. Datum české premiéry je stanovené na 19. 9. 2019.

Zdroje: movieweb.com, movieweb.com, deadline.com, latimes.com

« Předchozí kapitola

Galerie: 12

Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu Rambo 5 má zaděláno na nejsilnější finanční start z celé dosavadní série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest