Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli

Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Válečný veterán z Vietnamu za sebou nechá hektolitry krve i na své závěrečné misi. Snímek s definitivní platností není přístupný mládeži.

Rambo: Poslední krev vtrhne do kin již letos v září a má jít o závěrečný díl série, minimálně tedy se Sylvestrem Stallonem v hlavní roli (i když je pravda, že ani u Slye člověk nikdy neví). Stallone nás již od začátku produkce vnadil na to, že Rambova poslední mise bude brutální, vedle toho se dalo na internetu také najít pár fotek ze zákulisí, které nasvědčovaly tomu, že by film opravdu mohl být mládeži nepřístupný. Přesto ovšem nebyl výsledný rating zcela jistý.

Rating nebyl potvrzený v teaser traileru, kde Rambo sice byl trochu od krve, nicméně vyloženě brutálním scénám se teaser záměrně vyhýbal. Zároveň zde hrálo roli to, že práva na Ramba vlastní společnost Millennium Films, která má pod svými křídly i sérii Postradatelní a právě u posledního pokračování této série došlo ke snížení věkové přístupnosti. Tento tah ovšem ve výsledku nevyšel podle představ a kdo ví, možná právě to pomohlo Rambovi, aby ze své brutality ani popáté neslevil. Stallone tak čerstvě prostřednictvím svého Instagramu s radostí potvrdil, že snímek definitivně dostal slibovaný R rating, a tudíž bude mládeži nepřístupný.

Tuhle věkovou hranici přístupnosti měly všechny předchozí díly, nicméně o tom, že válka se může zvrhnout ve skutečná jatka, nás naplno utvrdil až čtvrtý díl z roku 2008, který se s tím opravdu nepáral. Jak na tom bude pátý film v porovnání s tím čtvrtým, to v tuto chvíli těžko říct, každopádně Stallone nás na svém Instagramu také informoval, že má jít o tvrdé Rko a že něco podobného jsme ještě neviděli. Možná si uděláme o míře brutality mnohem větší jasno s novým trailerem, který by měl vyjít zřejmě někdy v průběhu srpna, vzhledem k tomu, že již 19. září je u nás premiéra. Dole v galerii najdete řadu nejnovějších fotek, níže si můžete přehrát první zmiňovaný teaser.

Sylvester Stallone se zřejmě naposledy vrátí jako vysloužilý veterán John Rambo, který netouží po ničem jiném, než konečně najít klid a mír. To se mu na nějakou dobu skutečně podaří. Pracuje na ranči svého otce v Arizoně, kde trénuje koně a život konečně dává smysl. Bohužel, osud s ním má jiné plány. Johnovi už na světě záleží prakticky jen na dvou lidech. Na Marie (Adriana Barazza) a její vnučce Gabrielle (Yvette Monreal).

Ta se navzdory přáním babičky vydá do Mexika, kde chce najít svého otce, který ji před lety opustil. Jen se jej chce zeptat, proč se na rodinu vykašlal. Gabrielle je však v Mexiku unesena, a tak se John dobrovolně vydá na záchrannou misi. Ta nebude nijak jednoduchá, protože Gabriella se dostala do spárů jednoho z nejmocnějších a nejnásilnějších mexických kartelů, který vede Hugo Martinez (Sergio Peris-Mencheta). Společně s Rambem pátrá po kartelu také novinářka (Paz Vega), které mafie unesla sestru.

V galerii si můžete prohlédnout fotky, které Stallone sdílí z natáčení. K jedné z nich dodal, že se události odehrají během smrtící bleskové povodně. Ta by mohla vnést do snímku zajímavý element.

Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick, režíruje Adrian Grunberg. Datum české premiéry je stanovené na 19. 9. 2019.

Zdroje: Instagram, imdb.com

Galerie: 12

Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu Rambo 5 bude podle Stallonea tak krvavý, že jsme to ještě neviděli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest