Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi

Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu
Simon & Schuster
Zobrazit dalších 14 obrázků
Producenti Russoovi se na Comic-Conu rozpovídali o svých budoucích projektech.

Kromě toho, že bratři Russoovi na Comic-Conu mluvili o své dosavadní práci pro Marvel, rozpovídali se také o svých budoucích projektech. Už jsme vám představili trailer na 21 Bridges, tím to však ani zdaleka neskončilo. Russoovi vedou produkční společnost AGBO, což je podle nich skupina tvůrčích lidí, kteří se nějakým způsobem snaží narušit současný status quo na poli vyprávění (filmových a seriálových) příběhů. Spolu s obrovským úspěchem, jaký bratři zažili u Marvelu, teď mají ohromnou příležitost využít kredit, který v posledních letech nabyli a podpořit důležité příběhy, které by se jinak těžko prosazovaly.

Do téhle kategorie spadá film Cherry s Tomem Hollandem v hlavní roli. Cherry je příští celovečerní film, který bratři natočí. Produkce začíná už letos v říjnu. Film bude mládeži nepřístupný a bude pojednávat o mladém vojákovi, který po návratu z války řeší PTSD drogami. Příběh je inspirovaný skutečnými událostmi, které měly vliv na život obou bratrů a je pro ně nesmírně důležitý. Film jsme blíže představili v předchozím článku.

Bratři pracují jako producenti také na nové verzi Aféry Thomase Crowna. Ta se dočkala už dvou podob. Jedné z roku 1968 a druhé z roku 1999, s Piercem Brosnanem v hlavní roli. Jedná se o klasický lupičský příběh ala Dannyho parťáci, ve kterém znuděný milionář krade pro zábavu z muzeí obrazy a zaplétá se s atraktivní vyšetřovatelkou, která je mu na stopě. V nové verzi hlavní roli bude hrát Michael B. Jordan a scénář píše Matt Carnahan. Přikládáme trailer na verzi z roku 1999:

Společně s Christopherem Markusem a Stephenem McFeelym (Captain America 1-3, Avengers 3-4) a režisérem Andym Muschiettim (To) připravují Russoovi jako producenti filmovou adaptaci knížky Electric State. To je původně bohatě ilustrovaná novela od Simona Stålenhaga, která je zasazená do postapokalyptické Paficie, fiktivního státu na západě Spojených států amerických. Hrdinkou je dívka Michelle, která ve společnosti robotické hračky Skipa projíždí ukradeným autem zemí, ve snaze najít ztraceného bratra. Kniha je hodně melancholická, na slova skoupá a proslavila se především díky asi stovce nádherných ilustrací postapokalyptické krajiny, které příběh doprovázejí. Některé z nich si můžete prohlédnout dole v galerii.

Není úplně zřejmé, kdy by se měl režisér Muschietti do snímku pustit. Na Comic-Conu prozradil, že po dokončení To Kapitoly 2 by si rád dopřál pořádnou dovolenou. Navíc je spojován s filmovou verzí komiksového The Flashe a adaptací Attack on Titan. Je tedy otázka, kterého projektu se nakonec ujme jako prvního. Dole v galerii se můžete podívat na ilustrace z Electric State a později se podíváme ještě na několik velkých projektů, které Russoovi na svém panelu oznámili.

Galerie: 15

Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu Electric State: Scenáristé Avengers a režisér To připravují krásnou postapokalyptickou vizi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest