DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci

DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
DC novinek nabídl letošní Comic-Con málo, ale pořád víc, než jsme dopředu doufali.

Zatímco z hlediska seriálů nakladatelství DC letošní Comic-Con ovládlo (jestli počítám správně, svůj panel má v San Diegu hned 8 DC seriálů), po filmové stránce se studio Warner rozhodlo, že chystané hrané DC filmy letošní ročník kompletně vynechají. A to přesto, že před začátkem příštího Comic-Conu uvidíme Jokera, Birds of Prey a Wonder Woman 1984. Všechny filmové DC novinky tak letos vycházejí z toho, co v rámci úplně jiných příležitostí utrousili v San Diegu jednotliví tvůrci.

Komiksový autor Tom King pomáhá režisérce Avě DuVernay se scénářem New Gods, příběhu o vesmírných božstvech, mezi která se řadí například i Darkseid, jeden z nejmocnějších padouchů celého DC univerza. Na Comic-Conu prozradil, že scénář filmu začne psát, až se vrátí ze San Diega domů. Co to znamená? Pokud se scénář začne skutečně psát až teď (víc než rok po tom, co se film postupně začal chystat a dva měsíce po tom, co byl King najatý), určitě se nezačne točit dřív než v příštím roce a žádném případě film neuvidíme dřív než v roce 2021.

AKTUALIZACE: Ava Duvernay později sdílela následující tweet:

New Gods jsou postavy z pera Jacka Kirbyho a vznikly již v roce 1971. V komiksech se jedná o obyvatele dvou planet. Mírumilovné New Genesis a strašlivé planety Apokolips pod nadvládou ultrazáporáka Darkseida, o kterém už jsme několikrát slyšeli i ve filmovém DC světě. Režíruje Ava DuVernay, scénář píše Tom King.

A podobné to bude s The Flashem. Nedávno jsme se dozvěděli, že celovečerní adaptaci převzal Andy Muschietti, režisér obou dílů hororového To. Ten je na Comic-Conu přítomný právě kvůli druhému dílu klaunovské série a jeden z novinářů se jej na Flashe přeptal. Muschietti odpověděl, že o filmu nemůže mluvit, nicméně po dokončení To Kapitoly 2 by si rád dal několik měsíců pauzu, a pak se teprve pustil do práce. To 2 si odbude premiéru v září, takže kdyby Andy začal pracovat na filmu po Novém roce (a poprvé v historii příprav projektu šlo najednou zázrakem všechno hladce), opět by platilo, že v žádném případě neuvidíme filmovou podobu The Flashe dřív, než v roce 2021, pravděpodobněji v roce 2022.

The Flash je nejrychlejší superhrdina světa DC. Pracuje jako vyšetřovatel a přitom s pomocí svojí nadlidské rychlosti pomáhá lidem. Poprvé jsme jej pořádně viděli v Justice League, v budoucnu má dostat vlastní celovečerní film. Hlavní roli hraje Ezra Miller. Snímek má režírovat Andy Muschietti.

Nicméně příznivci DC nemusí věšet hlavu, na nejbližší roky mají premiéru naplánované snímky Birds of Prey, Wonder Woman 1984, The Batman a The Suicide Squad, takže o komiksovou zábavu ze stáje DC nouze nebude.

Zdroje: Eric Davies, The Wrap

Galerie: 7

DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu DC na Comic-Conu: The Flash i New Gods jsou ještě daleko, potvrzují tvůrci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest