Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách

Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Životopisné drama Hitchcock rozhodně má oscarové ambice. Mrkněte na čerstvé obrázky a parádní plakáty. AKTUALIZOVÁNO o první trailer.

Sir Alfred Hitchcock je v poslední době docela v kurzu. Nejenže se můžeme těšit na snímek nazvaný trefně Hitchcock, jenž je filmovou adaptací knihy Stephena Rebelloa "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", ale navíc nás čeká i konkurenční projekt The Girl, který vzniká pod záštitou televizního giganta HBO. Obě dramata vypadají zajímavě, leč Hitchcock s Anthonym Hopkinsem v hlavní roli má přece jenom daleko větší ambice. Základní informace jsme vám již přinesli dříve, ale zopakujme si to důležité. Příběh vypráví o vztahu britského rodáka s jeho ženou Almou Reville, přičemž se zaměřuje na období natáčení kultovního hororu Psycho. Režisér Sacha Gervasi má k dispozici skvostné obsazení. Vyjma Hopkinse se v biografickém dramatu představí Helen Mirren (Alma Reville), Scarlett Johansson (Janet Leigh), Jessica Biel (Vera Miles), James D'Arcy (Anthony Perkins) a Toni Collette (Peggy Robertson). Scénář má na svědomí John J. McLaughlin, jehož jméno je spjato s parádní Černou labutí, chystaným Parkerem (momentálně v post-produkci) a videoherní adaptací Splinter Cell. V galerii pod textem naleznete čerstvé fotografie, na nichž je možno spatřit hlavní protagonisty. Navíc vám přinášíme i povedené plakáty a srovnání profilu opravdového Hitchcocka a toho filmového s tváří Hopkinse.

Prvních reakcí bychom se měli dočkat už na začátku listopadu, jelikož Hitchcock bude promítán v první listopadový den na festivalu AFI (The American Film Institute) jako "opening night film". Podobně i Spielbergův Lincoln, který celou hollywoodskou přehlídku uzavře ("closing night film"). Oficiální uvedení do kin je v zámoří naplánováno na 23. téhož měsíce, což je signálem pro útok na Oscary. V České republice se tradičně oscaroví kandidáti promítají se značným zpožděním. V tomto případě se dočkáme až 7.2.2013.

Trailer: Hitchcock


Zdroje: Collider1, Collider2

Zdroj fotek: FoxSearchlight

Galerie: 7

Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu Hitchcock: Hopkins a Johansson na nových fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest