The Girl: Alfred Hitchcock jako hororový tyran

The Girl: Alfred Hitchcock jako hororový tyran | Fandíme filmu
Nový trailer na snímek The Girl mistra hororu vykresluje téměř jako bezcitného psychopata, který jako by vypadl z vlastních filmů.

HBO má námětů na nové filmy jistě bezpočet, nicméně aktuálně chystaným počinem je právě The Girl. Jde o diváky velmi očekávaný projekt, sledující Alfreda Hitchcocka (Tobey JonesDuel Frost/Nixon, Jeden musí z kola ven) při vyčerpávajícím natáčení filmů Ptáci a Marnie. Sekundovat Jonesovi bude půvabná Sienna Miller (Po krk v extázi, Hvězdný prach) ztvárňující americkou herečku a modelku Tippi Hedren, která si střihla hlavní roli v obou zmíněných snímcích a byla tvůrčí múzou samotného Hitchcocka. Zde vám přinášíme první plnohodnotný trailer.

Můžeme očekávat lehce dusnou atmosféru typickou pro Hitchcockovi filmy, nespočet scén z natáčení samotných slavných Ptáků, samozřejmě výborné herecké výkony obou protagonistů (Jones vypadá správně ujetě, přednes Miller bude odhodlaný a náležitě silný). Výsledku se v USA dočkají již 20. října, my, podle našeho zjištění, v prvním čtvrtletí příštího roku.

 

The Girl: Plnohodnotný trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest