Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con

Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Na Comic-Con letos přiletí Top Gun 2 nebo třeba režiséři Russoovi, kteří mají představit své budoucí projekty. Nejvíc jsou však fanoušci zvědaví na to, kolik toho odhalí Marvel
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Spousta fanoušků by si nejdřív přála, aby studio představilo kompletní výhled filmů na dalších několik let dopředu, tak jako se to stalo před několika lety, kdy Marvel odhalil na speicální akci všechny filmy od Avengers 2 po Avengers 4. Teď však zástupci studia tvrdí, že na takhle dlouhou dobu dopředu už raději svoje plány odhalovat nechtějí. Čeho bychom se ale mohli dočkat z plánů krátkodobých?

Už hezkých pár dní se točí samostatný film Black Widow. Pokud by tedy nějaký snímek mohl nabídnout první ukázku, je to právě Black Widow. Očekáváme, že krom tvůrců se na pódiu představí i Scarlett Johansson v roli Widow a noví herci v rolích dosud nepoznaných postav. U jakýchkoliv dalších filmů na 99% nemůžeme čekat žádné video, protože se zkrátka a dobře zatím nenatáčí. Studio by nicméně mohlo ukázat první artworky, tak, jako učinilo už v minulosti.

Dalším filmem na programu jsou The Eternals. Pokud se skutečně začnou točit na podzim, tak jako se neoficiálně uvádí, není vůbec vyloučené, že na pódium přijde celé obsazení filmu, tak jako to před pár lety na Comic-Conu před začátkem natáčení udělal Black Panther. Další budoucnost Marvelu už je lehce mlhavá. Shang-Chi, Strážci Galaxie 3, Doctor Strange 2 a Black Panther 2 mají režiséra, asi by tedy bylo možné, aby režiséři představili zápletku a ukázali pár artworků. Zvlášť v případě Strážců Galaxie 3 by už to mohlo vyvolat velký ohlas, protože režisér James Gunn na nějaký čas dostal výpověď a tohle by byl jeho triumfální návrat. Pokud by se potvrdily drby o tom, že v Black Pantherovi 2 může ukázat Namor, v Shang-Chim Mandarin a ve Strážcích Galaxie 3 Thor, nejspíš by sál plný fanoušků komiksů pořádně bouřil.

Představit cokoliv navíc už by vlastně byl jen takový bonus, ale čím by mohl Marvel všemu skutečně nasadit korunu? Pokud by představil nějaký další týmový film ve stylu Avengers nebo kdyby oznámil nějaký film z portfolia, které dosud patřilo studiu Fox: Tedy další Fantastickou čtyřku, Deadpoola, Wolverina nebo zkrátka jakýkoliv X-Men film. Velkou neznámou zůstávají minisérie pro službu Disney+. Některé se mají začít točit už letos na podzim a budou v nich často vystupovat postavy známé z dosavadních filmů. Kupříkladu Toma „Lokiho“ Hiddlestona (na titulní fotce) návštěvníci Comic-Conu milují a jeho samostatný seriál se chystá. Hercovo vystoupení by tedy jistě udělalo dojem. Je však otázkou, jestli se Disney+ seriálům bude Marvel na Comic-Conu věnovat, anebo zda si třeba právě ty nechá na srpnovou akci D23, která je na Disneyho úzce specializovaná.

Jakmile o D23 nebo Comic-Conu budeme vědět víc, budeme vás informovat. Zatím dejte vědět, v jaká odhalení na letošním Comic-Conu doufáte.

« Předchozí kapitola

Galerie: 2

Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con | Fandíme filmu Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest