Strážci Galaxie 3: Utvoří Lady Gaga a Bradley Cooper podruhé romantický pár?

Strážci Galaxie 3: Utvoří Lady Gaga a Bradley Cooper podruhé romantický pár? | Fandíme filmu
James Gunn o tom, jak se film (ne)bude jmenovat, Dave Bautista o tom, jak se vyvíjí jeho vztah se studiem.

V posledních dnech americké filmové portály zaplavily zprávy o tom, že by Lady Gaga mohla ve Strážcích Galaxie 3 namluvit Lyllu, postavu, o které se už delší dobu mluví jako o možném protějšku pro Rocket Raccoona. Podívali jsme se tedy zprávě na kloub. Bohužel je třeba říct, že moc velkou důvěryhodnost jí v tuhle chvíli přikládat nejde. Nejvíce se šíří skrz twitterový účet Film Updates, který agreguje filmové novinky a u téhle konkrétní zprávičky píše, že vychází z blíže nespecifikované "zprávy". Žádnou takovou se nám dohledat nepodařilo. Některé weby tvrdí, že informaci přinesl známý (a spolehlivý) insider Roger Werdell. To však také není pravda.

Jediné, co se dá dohledat, jsou vlákna na diskusních fórech (Reddit, 4Chan), kde fanoušci agregují nejrůznější zákulisní úniku. Tu a tam jde u Lylly najít zmínku o tom, že to bude fajn, když si roli zahraje Gaga. Jenže nikdy nejde o nějaké odhalení nové informace. Vždy jde pouze o fanouškovská přání vyslovená nahlas. Takže pokud narazíte někde na zprávy o obsazení Lady Gaga, tak už tušíte, odkud se nejspíš šíří.

Nicméně kdo ví, třeba právě internetová šeptanda inspiruje Marvel k tomu, aby zpěvačku oslovil. Přeci jen se jedná pouze o dabingovou roli, po stránce časové náročnosti by to nebyl až takový problém. V komiksech je Lylla inteligentní mývalice, vytvořená podobně jako Rocket genetickými experimenty. Dvojice konečně nachází někoho k sobě a zamiluje se. V tomhle směru Bradley Cooper (představitel Rocketa) a Gaga chemii prokázali ve filmu Zrodila se hvězda, takže fungovat by to mohlo, co myslíte?

Máme o filmu nějaké legitimní novinky? Film se bude téměř určitě jmenovat Strážci Galaxie 3 (Guardians of the Galaxy vol.3) a ne Asgardians of the Galaxy, jak na konci Avengers: Endgame navrhoval Thor. Sám režisér James Gunn jednomu fanouškovi vzkázal, že se nemá bát. A krátce s novináři pohovořil nedávno také Dave Bautista.

Ten patřil k nejhlasitějším zastáncům režiséra Gunna, když jej studio dočasně propustilo, kvůli nevhodným vtipům, které před lety napsal na Twitter. Novinářům řekl, že jeho vztahy se studiem jsou aktuálně v pořádku, protože křivda byla napravena. Připustil nicméně, že nikdy nemluvil přímo někým z Disneyho, vždy jen se zástupci Marvelu. Ti podle něj jeho rozhořčení chápali a často i přiznávali, že jsou také proti Gunnovu propuštění, jen se nikdy neodvážili vystoupit veřejně. Do budoucna by každopádně nemělo hrozit, že bychom se Bautistova Draxe ve třetí části série nedočkali.

Na závěr ještě mrkněte na scénku s Thorem a Strážci Galaxie:

.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest