Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con

Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Na Comic-Con letos přiletí Top Gun 2 nebo třeba režiséři Russoovi, kteří mají představit své budoucí projekty. Nejvíc jsou však fanoušci zvědaví na to, kolik toho odhalí Marvel
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Představili jsme vám seriály, které se letos v létě budou prezentovat na Comic-Conu a D23, teď je čas na filmy. Pokud jste nečetli seriálový článek, tak připomínáme, že Comic-Con v San Diegu a D23 v Anaheimu jsou dvě velké popkulturní akce, kde tvůrci a zástupci populárních popkulturních značek představují, co nás v nejbližších měsících a letech čeká ve světě filmů a seriálů. Tedy, prapůvodně byly akce koncipované jako setkání fanoušků komiksů (v případě D23 produktů Walta Disneyho), ale pro nás jsou stěžejní ty prezentace, co představují novinky. Akce proběhnou od 18. do 21. července (Comic-Con) a od 23. do 25. srpna (D23). Zatímco u seriálů už prolétly i první vlaštovky k D23, u filmů prozatím máme informace jen o Comic-Conu. Nicméně pojďme na ně.

Je potvrzené, že svoji show na Comic-Con opět přiveze moderátor Conan O’Brien, který každý den vyzpovídá někoho z hvězdných hostů festivalu. Z filmů bylo potvrzeno, že s prezentací přiletí Top Gun: Maverick, ale také Jay and Silent Bob Reboot. Pokračování kultovní taškařice Kevina Smithe přijdou představit sám Smith a představitel druhé hlavní role, Jason Mewes. 20 narozeniny na Comic-Conu oslaví SpongeBob SquarePants a ve velkém sále budou mít přednášku bratři Russoovi, režiséři posledních Avengers. Počítá se s tím, že budou mluvit do velké míry o svých nových projektech mimo Marvel, nicméně panel moderuje šéfredaktor serveru Collider, takže se můžete spolehnout, že řeč přijde i na marvelovskou historii.

Na další oznámení zatím čekáme, nicméně víme, že značně limitovaná bude letos účast Warneru. Ten pravidelně měl velký, dvouhodinový panel, kde představoval svoje komiksové i nekomiksové novinky. Letos hlavní program vynechává a zúčastní se pouze tzv. Scare Diego, hororového speciální večera, který se odehrává den před začátkem vlastního Comic-Conu. Warner slibuje přivézt přinejmenším To: Kapitolu 2.

A když na místě nebude tradiční účastník Warner a jeho DC Films, oči se upírají především k Marvelu. Ten loňský ročník vynechal, letos se však podle zákulisních informací vrátí. Co přesně představí? Když byl na Comic-Con tázán šéf Marvelu Kevin Feige, tak tajuplně odpověděl: „Kdybychom na Comic-Con opravdu jeli, tak vám povím, že by bylo rozhodně o čem mluvit.“ V minulosti zástupci studia potom mluvili o tom, že letos v létě představí svoje další budoucí plány. Bude právě ten moment k tomu určený?

Disney, pod který Marvel spadá, má v srpnu vlastní akci, D23, mohl by teoreticky o Marvelu pořádně mluvit až tam. Nicméně Comic-Con a komiksy, to prostě jde dohromady, očekáváme tedy, že se Marvel pochlubí už v červenci (třeba už jen kvůli tomu, co řekl Feige). Na co se můžeme těšit? Jednoznačně prý nemá dorazit Spider-Man: Daleko od domova. Jednak už bude mít snímek premiéru za sebou, ale také jej přeci jen distribuuje Sony, i když výrobu má na starosti Marvel.

Další kapitola »

Galerie: 2

Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con | Fandíme filmu Budoucnost Marvelu pro nejbližší roky, aneb co představí letošní Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest