DC nejede na Comic-Con, tak alespoň Wonder Woman 1984 sdílí první plakát

DC nejede na Comic-Con, tak alespoň Wonder Woman 1984 sdílí první plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Gal Gadot představuje svou novou zbroj a režisérka se rozpovídala o významu roku 1984.

Comic-Con v San Diegu jeden čas býval největší akcí z hlediska množství odhalených filmových novinek. Všechna studia zde chtěla mít své zastoupení a předháněla se v tom, kdo přiveze nejvíc megalomanskou prezentaci. S postupem času si ale vedoucí marketingových oddělení uvědomili, že to nedává příliš velký smysl. Účast na Comic-Conu vyjde studia na několik milionů dolarů. Přímo do sálu dorazí několik tisíc lidí, kteří na vaše filmy stejně přijdou, i kdybyste nedělali vůbec žádný marketing. Ven na internet vám utíkají trailery v pirátské kvalitě, anebo je zveřejníte oficiálně a pak se v jeden den pere o diváckou pozornost několik upoutávek najednou. Daleko lepší je marketing rozprostřít po celém roce.

Postupně je tedy kdysi honosná akce rok od roku chudší a chudší (z hlediska filmových studií). A letos bude chybět dokonce i studio Warner, velká stálice, která každoročně rozdováděla fanoušky doběla, když jim představila své nejnovější komiksové plány. Uvidíme, zda to předznamenává definitivní konec Comic-Conu jakožto zlatého hřebu v oblasti letních filmových novinek, anebo jde jen o jednoroční přestávku (Marvel už také v minulosti ročník vynechal, jen aby se napřesrok opět vrátil). Omezenou účast bude mít studio alespoň v rámci hororové odnože ScareDiego, která se odehrává každoročně v nultý den Comic-Conu. Tam bude mít prezentaci To Kapitola 2.

Při té příležitosti Patty Jenkins, režisérka Wonder Woman 1984 vzkázala fanouškům, že ji mrzí, že si budou muset na další pořádné novinky ještě počkat a podělila se alespoň o první oficiální plakát filmu. Ten můžete vidět dole v galerii a je z něj patrné, že inspirace 80. lety bude silná a film bude oproti tomu předchozímu veselejší a barvitější. Diana na plakátě vystupuje ve své nové zbroji. Podle fanoušků a staršího úniku je brnění inspirované zbrojí Zlatý orel (Golden Eagle). Schválně si můžete v galerii porovnat komiksovou a filmovou verzi. Jenkins spolu se zveřejněním plakátu více či méně potvrdila, že naplno se propagační kampaň filmu rozjede až letos v prosinci. V galerii najdete ještě jeden banner.

V jednom nedávném rozhovoru Jenkins uvedla, že nedokončenou verzi filmu pouštěla testovacímu publiku a skoro ji mrzí, že byl snímek odložený (což si přála, aby se vše stačilo v klidu pořádně dodělat), protože by byla nejraději, kdyby už mohla Wonder Woman 1984 divákům ukázat.

A proč vlastně 1984? Jenkins nemůže prozradit moc, ale rok je podle ní pro události filmu důležitý. Je to vrcholný moment 80. let ve Spojených státech. Do té doby ekonomika rostla, zvětšoval se konsumerismus. A tohle byl naprostý vrchol. To podle režisérky koreluje se současností a tematicky to pro snímek bude důležité.

V hlavních rolích se vracejí Gal Gadot a Chris Pine, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 5. 6. 2020.

Zdroje: Erik Davis, We Got This Covered, Patty Jenkins, SYFY Wire

Galerie: 5

DC nejede na Comic-Con, tak alespoň Wonder Woman 1984 sdílí první plakát | Fandíme filmu DC nejede na Comic-Con, tak alespoň Wonder Woman 1984 sdílí první plakát | Fandíme filmu DC nejede na Comic-Con, tak alespoň Wonder Woman 1984 sdílí první plakát | Fandíme filmu DC nejede na Comic-Con, tak alespoň Wonder Woman 1984 sdílí první plakát | Fandíme filmu DC nejede na Comic-Con, tak alespoň Wonder Woman 1984 sdílí první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest