Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry

Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Natáčení nové bondovky má prokazatelné potíže. Probereme si nejnovější průtahy, ale také bizarní vysvětlení, se kterým přišel britský bulvár.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Bulvární deníky patří k cenným zdrojům informací z hollywoodského zákulisí. Jednak vysílají fotografy s teleobjektivy poblíž natáčecích lokací, ale také zveřejňují informace získané od produkční insiderů. Problém je samozřejmě v tom, že u bulváru nikdy tak docela nevíte, čemu můžete věřit. Zatímco u běžných zákulisních zpráv válčíte pouze s tím, že se situace vyvíjí a informace se ven dostává od člověka ke člověku dost zkreslená, bulvár si čas od času prachsprostě vymýšlí, anebo alespoň dodává zprávám pořádnou porci senzacechtivosti.

James Bond a britský bulvár k sobě patří zcela neodmyslitelně. Pro tamní deníky je agent Jejího Veličenstva v rámci filmového průmyslu asi tak atraktivní, jako královská rodina na poli společenských zpráv. Pokud jde o chystanou 25. bondovku, té jako by tabloidy vyhlásily válku. Neobjevují se prakticky vůbec zprávy pikantní, kontroverzní nebo senzacechtivé nějakým „pozitivní“ způsobem. Prakticky pořád se mluví jenom o tom, že jsou filmaři po kolena v hnoji, anebo to rovnou mají úplně spočítané.

Co tvrdily poslední zaručené zprávy? Podle těch se údajně štáb bouří, protože řadoví zaměstnanci jsou nuceni k přesčasům, zatímco režisér má několikahodinová zpoždění, kvůli tomu, že se zdržel u hraní videohry… To samozřejmě zní jen těžko uvěřitelně. I léta etablovaného Bryana Singera nakonec slabá pracovní morálka dostihla. Že by si ji jen na okamžik mohl dovolit podstatně méně zajetý Cary Fukunaga, to působí jen těžko uvěřitelně. Sám Fukunaga na Instagramu uvádí, že každá minuta natáčení je pevně naplánovaná, takže na nějaké hraní videoher opravdu nemá čas. A on sám by si navíc svoje těžce pracující kolegy nikdy nedovolil urazit tím, že by je nechal čekat kvůli svojí zábavě.

Nicméně vzpomeňte si na rčení o šproších a troše pravdy. Je dost nepravděpodobné, že by režisér v pracovní době zdržoval kolegy mastěním videoher, nicméně průtahy produkce prokazatelně zažívá. Je dobře zdokumentováno, že produkční společnost musela přesvědčovat Daniela Craiga, aby se k roli vrátil, loni se měnil režisér a mnohokrát se přepisoval scénář, který možná stále ještě není zcela dokončený, i když se už objevila neurčitá zpráva, podle které má scenáristka Phoebe Waller-Bridge hotovo.

Samotné natáčení začalo později, než se předpokládalo a jen pár dní od začátku natáčení si Daniel Craig zranil kotník a musel podstoupit operaci. Teprve někdy 19. června Danielovi sundali dlahu, ale i tak dle neoficiálních klepů ve štábu panují obavy z natáčení chystaných běžeckých scén. Danielovo zranění dále zkomplikovalo natáčení společných scén Bonda se záporákem.

Další kapitola »

Galerie: 11

Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest