Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry

Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Natáčení nové bondovky má prokazatelné potíže. Probereme si nejnovější průtahy, ale také bizarní vysvětlení, se kterým přišel britský bulvár.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Toho hraje Rami Malek, čerstvý držitel Oscara za hlavní roli v Bohemian Rhapsody. O něj produkce tolik stála, že jej angažovala, i když herce čekalo nevyhnutelné natáčení další řady seriálu Mr. Robot. Herec tak příští bondovku točí jen o víkendech a dalších pauzách, což se ale výrazně zkomplikovalo, kvůli Craigovu zranění. Už tu byly zákulisní drby, podle kterých je problém natočit i zcela základní společné scény, to však rozporoval v rozhovoru sám Malek, který uvedl, že štáb je dostatečně zkušený a se všemi logistickými komplikacemi si poradí.

Jakým způsobem? Britský bulvár tvrdí, že herci nebudou točit řadu scén spolu (točí tak kupříkladu Marvel, který řadu herců vkládá herce do společných scén prostřednictvím digitálních triků), popřípadě že se závěr natáčení ze září odkládá až na říjen, popřípadě na listopad. Natáčení však nekomplikuje a neprodlužuje jen Craigovo zranění a přepisování scénáře, ale i nedávná exploze v ateliéru.

K té došlo začátkem června a teprve 18. skončilo vyšetřování bezpečnostní komise. Ta si nevyžádala žádné další kroky, i tak ale samotná nehoda i následné vyšetřování natáčení nadále protáhly.

Takže ano. Natáčení zažilo řadu zdržení, která si skoro určitě vynucují čekání či naopak přesčasy, se kterými členové štábu asi nebudou zrovna spokojení. Že by ale za jakékoliv zdržení mohlo hraní videoher...to zní opravdu jen těžko uvěřitelně.

Na závěr doplňujeme, že Malek ve zmiňovaném rozhovoru prozradil, že ačkoliv zatím nemůže o záporákovi odhalit nic moc bližšího, rozhodně to není žádný arabský terorista, nebo podobný stereotyp – takovou roli by Rami podle svých slov nepřijal. Níže najdete nejnovější fotky ze zákulisí a pohled na Aston Martin Valhalla, Bondovo nové vozítko. Článek končíme návštěvou zákulisí, kterou absolvoval princ Charles. Ve videu můžete vidět kromě nejrůznějších filmových automobilů také kulisu kanceláře M, ve které nechybí samotný M (Ralph Fiennes), Moneypenny (Naomie Harris), nová postava Lashany Lynch a Bond.

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, který je ozbrojený novou, nebezpečnou technologií.

V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: Digital Spy,

« Předchozí kapitola

Galerie: 11

Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení má další a další průtahy. Podle britského bulváru za to mohou videohry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest