Bohemian Rhapsody: Bryan Singer má definitivní výpověď

Bohemian Rhapsody: Bryan Singer má definitivní výpověď | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér doplňuje svůj pohled na věc, který se rozchází s pohledem studia a zákulisními zvěstmi.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že studio Fox není spokojené s režisérem Bryanem Singerem, který na několik dní opustil natáčení snímku Bohemian Rhapsody a už předtím se údajně choval neprofesionálně. Bez dalších podrobností Fox oznámil, že Singer nadále není režisérem Bohemian Rhapsody. Už koncem října skončila Bryanovi se studiem jeho dlouhodobá smlouva, která následně nebyla prodloužena. Teď se má také jeho produkční společnost Bad Hat Harry vystěhovat z kanceláří, které měla v rámci ateliérů Foxu k dispozici.

Režisér tvrdí, že studio o volno požádal. Potřeboval se věnovat vážně nemocnému rodiči, což se následně podepsalo i na jeho vlastním zdraví. Podle jeho vlastního vyjádření chtěl pouze nezbytně nutné volno, což studio neumožnilo a ukončilo spolupráci. Příběh kapely Queen byl jeho vášní. K údajným konfliktům s Ramim Malekem, představitelem hlavní role, režisér řekl, že šlo údajně o spory tvůrčí, které oba mezi sebou dokázali vyřešit. Studio ani Malek se k režisérově verzi nijak nevyjádřili.

Současně se objevila také zpráva, podle které herec Tom Hollander kvůli Singerově chování opustil natáčení, ale posléze byl přesvědčen, aby se vrátil. Do konce natáčení by měly zbývat zhruba dva týdny a vypadá to, že studio nebude hledat nového režiséra, ale pověří někoho ze současných členů štábu, nejspíš kameramana Newtona Thomase Sigela, který dle dostupných informací za nepřítomného Singera už zaskakoval.

Do českých a slovenských kin bude snímek uveden 27.12. 2018.

Zdroje: Variety I, II

Galerie: 2

Bohemian Rhapsody: Bryan Singer má definitivní výpověď | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Bryan Singer má definitivní výpověď | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest