Soul: Nová pixarovka dostává název a oficiální synopsi

Soul: Nová pixarovka dostává název a oficiální synopsi | Fandíme filmu
Druhý z filmů od Pixaru, který uvidíme příští rok, byl konečně odhalen.

Pixar se poslední dobou docela činí. Alespoň v pokladnách určitě. Velká část filmové komunity s nedávným směřováním studia ale není úplně spokojena. Pixar byl dlouhou dobu známý hlavně díky svým originálním a neotřelým projektům, které dokázaly diváka překvapit svou premisou i provedením. Z „neznámého“ důvodu (hledejte jej v penězence) jsme ale v této dekádě od tvůrců dostávali hlavně sequely ke starším milovaným filmům. Jistě, Úžasňákovi 2 a podle všeho i čtyřka Příběhu hraček jsou více než úctyhodnými následovníky klasik. O druhých Autech, Univerzitě pro příšerky nebo Hledá se Dory se bohužel to samé ani zdaleka říct nedá. Fanouškům zkrátka chybí originální projekty jako V hlavě nebo Coco, jaké jsou v posledních letech v menšině.

Pixar si toho je snad vědom a zapřísáhl se, že do příštích několika let už žádné sequely nechystá a do kin bude posílat pouze čistě původní snímky. První vlaštovkou nového přístupu bude příští rok fantasy Onward s Chrisem Prattem a Tomem Hollandem, studio má však na rok 2020 naplánovaný ještě jeden film. Ten byl dlouhou dobu naprostým tajemstvím. Tedy až doteď. Snímek se bude konkrétně jmenovat Soul (Duše) a ukazuje, že by se Pixar skutečně mohl vracet ke starým dobrým kořenům. Oficiální synopse zní takto:

Říkali jste si někdy, odkud pocházejí vaše vášně, sny a zájmy? Co je ta věc, která vás dělá… vámi? V roce 2020 vás Pixar Animation Studios vezmou na cestu, která povede od ulic New York City až po vesmírné říše a která objeví odpovědi na ty nejdůležitější otázky lidského života.

Známe pak už i režiséra filmu, který je asi největší zárukou toho, že by film mohl být opravdu pecka. Pete Docter je už u Pixaru ostříleným veteránem (v součastnosti studio vede) a člověkem, který nám přinesl asi nejlepší pixarovky poslední doby - Vzhůru do oblak a V hlavě. Soul končí tedy asi v nejlepších možných rukou. Teď už nezbývá než vyčkávat na nějaké to bližší info, hlavně tedy na trailer. Ten by mohl s velkou pravděpodobností vyjít už v brzké době, dost možná na srpnové Disneyho propagační akci D23, kde bude mít Pixar samozřejmě svou prezentaci. Světová premiéra filmu je pak naplánovaná na 19. 6. 2020.

Zdroj: Disney

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest