D23: Co všechno Disney, Marvel a spol. odhalí na velké letní akci

D23: Co všechno Disney, Marvel a spol. odhalí na velké letní akci | Fandíme filmu
Star Wars, Pixar, Marvel, Disney...letní filmová akce hollywoodského giganta toho představí opravdu hodně.
  1. Walt Disney Pictures
  2. Star Wars

D23 Expo je, jak asi všichni víte, akce pro fanoušky společnosti Disney, která se koná co dva roky v americkém Anaheimu. Společnost na ní pak prezentuje blížící se projekty všech svých značek. Je to vlastně takový Comic Con se specifickým zaměřením. S rostoucím vlivem samotného Disneyho, který kupuje značky jako o závod, ale postupně nabírá akce na důležitosti a zajímavosti pro filmovou komunitu. No a letošek se oproti minulým ročníkům nemá za co stydět, ba naopak. Podle všeho bychom se měli 23., 24. a 25. srpna těšit na pořádnou nálož. Pojďme si tedy rozebrat, co můžeme u každé důležité značky s největší pravděpodobností čekat.

Walt Disney Pictures

Pro Disneyho samozřejmě neprodukují filmy jen zakoupená externí studia jako Pixar nebo Marvel. Společnost má i studia vlastní, pod kterými najdeme hlavně nepixarovské animáky (například Raubíř Ralf nebo Zootropolis) a hrané rodinné filmy – v poslední době především remaky starších animovaných hitů (Lví král nebo Aladin). Obě odnože by nám pak měly něco ukázat. Animáky letos skoro určitě zastoupí Frozen 2. Jednička byla před šesti lety megaúspěšná a i když nedosahovala kvalit animáků od Pixaru, stala se kasovním trhákem. Dvojka byla tedy v podstatě jistá. Konkrétně se jí dočkáme už letos v listopadu. Možná bychom mohli dostat nový trailer nebo plakát. Jako další by se pak měla představit hraná Mulan. Disney se v posledních letech rozhodl své staré klasiky pořádně ždímat a do moderní doby zpracovává jeden animák za druhým. Letos to jsou Dumbo, Aladin a Lví Král, příští rok v březnu dostaneme do kin další Disneyho princeznu. Dá se tedy předpokládat, že by chystaný snímek mohl ukázat nějaký ten trailer, zase tak brzy na něj přece jen není, vždyť i první trailer na Aladina byl vydaný sedm měsíců dopředu.

Pixar

Zato prezentace Pixaru bude tentokrát asi o trochu chudší. Zatím jediný jejich známý budoucí počin je animovaná fantasy Onward s Chrisem Prattem a Tomem Hollandem. Onward dostalo trailer už před týdnem, tak uvidíme, zda bude kampaň v srpnu pokračovat. Tvůrci by mohli ukázat nějaké záběry navíc alespoň divákům v sále. Docela pravděpodobné je ale odhalení nějakého budoucího snímku. Pixar má totiž na příští rok nahlášené dvě premiéry - na březen a květen, přičemž březen patří právě Onward. Je tedy docela vhodná doba něco konečně ukázat. Asi ne trailer, ale alespoň snad název a premisu filmu.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest