Onward: Chris Pratt a Tom Holland od Marvelu v prvním traileru originální fantasy od Pixaru

Onward: Chris Pratt a Tom Holland od Marvelu v prvním traileru originální fantasy od Pixaru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Vítejte ve světě, kde jednorožci vyžírají popelnice a mořské panny si dávají drink v bazénku na předzahrádce, kterou perfektně zastřihli sádroví trpaslíci.

Pixar zveřejnil první teaser trailer na svoji fantasy novinku Onward. A vypadá parádně. Jestli se upoutávky na Toy Story 4 potýkají s tím, aby nabídly jakýkoliv výraznější moment, z Onward pro tuhle chvíli čiší takový ten hračičkovský zápal, který od Pixaru očekáváme. Příběh je zasazený do do fantasy světa, kde však nepanuje pseudostředověk, jak bývá v podobných příbězích zvykem, ale jsme v jakési alternativní současnosti. Pohádkoví lidičkové si tak před našimi zraky žijí běžným soudobým životem. Mají domácí mazlíčky, domy, auta, noviny… Akorát ti hrdinové nejsou tak docela lidi a za domácího mazlíčka by se nestyděla ani teta Daenerys. Všechno to funguje s vlastními pravidly a všude kam se podíváte, tam můžete objevovat, co všechno je v tomhle světě jinak a jaký další vtípek si pro nás tvůrci připravili. Koncepcí tak Onward dává vzpomenout na záhrobní svět v Coco nebo ještě víc na fungování zvířecího města v Disneyho Zootopii.

Tvůrci snímek prezentují jako „předměstskou“ fantasy. Odehrává se ve světě, kde žijí elfové, trollové, víly a jednorožci. Hrdiny jsou dva bratři, kteří se vypraví zjistit, jestli na světě pořád ještě nezbývá dost magie na to, aby mohli strávit alespoň jeden den se svým otcem, který zemřel v době, kdy byli příliš malí na to, aby si jej mohli pamatovat. Oba dva bratry namluvili Chris Pratt a Tom Holland, kteří se seznámili jako Star Lord a Spider-Man u Marvelu. V dalších rolích promlouvají Julia Louis-Dreyfus a Octavia Spencer. Režíruje Dan Scanlon (Univerzita pro příšerky). Na scénáři spolu s ním pracoval C.S. Anderson, který se podílel například na zmiňované Zootopii. Premiéra je naplánovaná na 6. 3. 2020.

Galerie: 4

Onward: Chris Pratt a Tom Holland od Marvelu v prvním traileru originální fantasy od Pixaru | Fandíme filmu Onward: Chris Pratt a Tom Holland od Marvelu v prvním traileru originální fantasy od Pixaru | Fandíme filmu Onward: Chris Pratt a Tom Holland od Marvelu v prvním traileru originální fantasy od Pixaru | Fandíme filmu Onward: Chris Pratt a Tom Holland od Marvelu v prvním traileru originální fantasy od Pixaru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest