Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami

Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
I nejnovější projekt režiséra Douga Limana se neobešel bez potíží. Studio si vyžádalo třítýdenní přetáčky, jinak odmítlo snímek pustit divákům.

Chystaný film Chaos Walking byl přirovnáván k novodobým Hunger Games. Do hlavních rolí byly obsazeny jedny z největších hvězd mladé generace současnosti – Daisy Ridley a Tom Holland. Zatímco Daisy Ridley si zahrála ve Star Wars: Síla se probouzí a Star Wars: Poslední z Jediů postavu Rey, Tom Holland je známý jako nejnovější představitel Spider-Mana. Úspěch byl tak téměř zaručený, snímek se chystal do kin na začátku roku 2019.

Deník Wall Street Journal ovšem informoval, že společnost Lionsgate není s filmem vůbec spokojená, a dokonce ho označila jako ,,nedistribuovatelný‘‘. Film se tak nyní potýká s problémy a velká část natočeného materiálu se dokonce musela přetočit. Režii snímku má na starosti Doug Liman. S podobnými problémy se potýkal při jeho dalších filmech jako Mr. & Mrs. Smith či Na hraně zítřka

Chaos Walking adaptuje románovou předlohu od spisovatele Patricka Nesse, který dále napsal například Volání netvora – to se filmového zpracování dočkalo v roce 2017.

Příběh je zasazený do dystopického světa, kde nežijí žádné ženy a muži před sebou nic neskryjí. Navzájem si slyší všechny myšlenky. Hlavní hrdina Todd ovšem jednoho dne narazí na podivné Ticho, což znamená, že musí utéct. Na útěku narazí na dívku Violu a společně se vydávají na výpravu, aby se dozvěděli pravdu o jejich životech, která jim byla tak dlouho tajena. 

Na scénáři se kromě jiných podílí například Charlie Kaufman, který stojí za scénáři k filmům Věčný svit neposkvrněné mysli nebo V kůži Johna Malkoviche. Kromě Toma Hollanda a Daisy Ridley si ve snímku zahrají i Mads Mikkelsen či Nick Jonas. Nové datum premiéry zatím není známo. 

Zdroj: Collider

Chaos Walking

01.03.2019 | USA
Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 6

Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami | Fandíme filmu Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami | Fandíme filmu Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami | Fandíme filmu Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami | Fandíme filmu Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami | Fandíme filmu Chaos Walking: Film se potýká s masivními přetáčkami | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest