Chaos Walking: První fotka s Tomem Hollandem a Daisy Ridley

Chaos Walking: První fotka s Tomem Hollandem a Daisy Ridley | Fandíme filmu
Lionsgate
Doug Liman točí podle scénáře Charlieho Kaufmana film ze světa, ve kterém se myšlenky zhmotňují před očima.

Na poli fantastických sérií pro mládež už v Hollywoodu nepanuje takový boom jako před pár lety, kdy to po úspěchu Hunger Games vypadalo, že bude zfilmovaný snad úplně každý román, ve kterém puberťáci zažívají něco nadpřirozeného či futuristického. Tahle vlna už trochu opadla, přesto je několik projektů, které se z fáze prvotních příprav skutečně prokousaly až k realizaci.

Povedlo se to třeba právě u Chaos Walking, sci-fi série z tzv. Nového světa, vzdálené planety, která je novou nadějí pro lidstvo. Pak ji postihne tzv. Hluk, virus, který vám před očima zhmotní každou vaši myšlenku. Takhle kakofonie vjemů spoustu lidí přivede k šílenství, dokud mladý Todd neobjeví Violu, dívku, která by mohla být klíčem k odemčení mnohovrstevnatých tajemství Nového světa. Společně se dva nesourodí společníci vydávají na výpravu přes neprozkoumanou planetu. Snaží se uniknout a schovat v prostředí, kde jsou veškeré myšlenky slyšet, veškeré pohyby vidět, zatímco se dozvídají pravdu o životech, které nechali za sebou a o spektakulárním světě, jenž nazývají domovem.

Snímek natáčí Doug Liman, a pokud zápletka zní bizarně a nedokážete si tak docela představit, co vlastně ve filmu uvidíme, tak vás možná potěší, že jedním ze scenáristů filmu je Charlie Kaufman, který napsal třeba Adaptaci, V kůži Johna Malkoviche nebo Věčný svit neposkvrněné mysli. Na scénáři nicméně pracovali také Jamie Linden (Milý Johne, Money Monster), Gary Spinelli (Barry Seal: Nebeský gauner) a Lindsey Beer (Barbie, Godzilla vs. Kong, Dungeons and Dragons). Předlohu napsal Patrick Ness, jehož trilogie pod názvem Chaos vyšla i u nás.

Obsazení filmu je silné. Todda si zahrál Tom Holland, Violu Daisy Ridley. Dále hrají Mads Mikkelsen, Kurt Sutter, Nick Jonas, Demián Bichir nebo David Oyelowo. Film by měl být uvedený v roce 2019 a první fotku z natáčení, kterou zveřejnila Daisy Ridley, najdete dole v galerii.

Zdroj: Daisy Ridley

Chaos Walking

01.03.2019 | USA
Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest