Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana

Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pokračování úspěšné akční sci-fi je srdečním projektem všech zúčastněných, dávají si záležet.

Na hraně zítřka zabodovalo u kritiky a fanouškům se také film líbil, ale kvůli nedotaženému marketingu ze snímku nikdy nebyl jednoznačný hit. Bylo tak dlouho těžké uvěřit tomu, že bychom se někdy dočkali pokračování. Nakonec se neuvěřitelné stalo skutkem a práce na filmu začaly. Zajímavé navíc bylo to, že byly vždy vedeny ze strany herců a režiséra Douga Limana, nikdy se nejednalo o objednávku studia, které bylo k projektu poměrně lhostejné. A tvůrčí trojce se postupně daří odbourávat jednotlivé překážky.

Podařilo se jim přijít s příběhem, který by vůbec vznik dalšího filmu ospravedlňoval. Pak bylo otázkou, zda se všem třem povede současně najít okénko v programu. I to se podle aktuálního Limanova vyjádření povedlo vyřešit. Takže už zbývá jen dokončit do požadovaného termínu scénář. Protože pokud nebude perfektní, tak se podle režiséra točit zkrátka nebude. Nikdo z klíčové trojice film nutně nepotřebuje, studio na termíny netlačí, a tak se buď podaří připravit v dané době perfektní scénář a bude se točit nebo scénář perfektní nebude a k natáčení (prozatím) nedojde.

Když byl Liman konkrétně tázán, zda by Edge of Tomorrow 2, alias Live Die Repeat and Repeat mohlo být jeho příštím filmem, tak odpověděl, že mohlo. Doplňujeme, že Liman momentálně pracuje na postprodukci snímku Chaos Walking, na Toma Cruise letos čeká natáčení nového Top Gunu a potenciálně příštím filmu Quentina Tarantina a Emily Blunt má prozatím program volný. Je tedy myslitelné, že by se začalo točit koncem letošního roku, popřípadě začátkem toho příštího. O čem by Na hraně zítřka 2 mohlo pojednávat, rozebíráme ve starších novinkách.

Zdroj: Collider

Na hraně zítřka

06.06.2014 | USA, Kanada, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 6

Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana | Fandíme filmu Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana | Fandíme filmu Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana | Fandíme filmu Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana | Fandíme filmu Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana | Fandíme filmu Edge of Tomorrow 2 může být příštím filmem Douga Limana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest