Dragged Across Concrete: Gibson a Vaughn jsou prohnilí poldové

Dragged Across Concrete: Gibson a Vaughn jsou prohnilí poldové | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Bloku 99 je tu s další nekompromisně drsnou kriminálkou.

S. Craig Zahler si libuje v drsných podívaných. Vidět jsme od něj mohli Kosti a Skalp nebo Blok 99. V tom spolupracoval s Vincem Vaughnem, kterého z komedií přetáhl do poměrně ostřejší polohy. V té Vaughn zůstává i v novince Dragged Across Concrete, kde jej doplňuje Mel Gibson. Oba pánové si ve filmu zahráli policajty, kteří jsou suspendovaní pro pracovní brutalitu. Jsou přesvědčení o tom, že jim společnost něco dluží, a tak se ponoří do kriminálního podsvětí, aby si to sami urvali.

Jak sami můžete vidět v přiloženém traileru, snímek si příliš nebude brát servítky. Atmosféra je ponurá a pánové se nebojí vzít zbraň do ruky. Ostatně už samotný název (který nejspíš odkazuje k násilnému činu obou protagonistů) - „Vláčený po betonu“ - je příslibem skutečně hrubého zážitku. Prozatím byl snímek promítaný na několika festivalech, odkud si odnesl průměrnou recenzentskou známku 6,3 z deseti. Koncem února začne postupné nasazování do běžných kin a 22. 3. bude snímek uvolněn na VOD. V dalších rolích hrají Jennifer Carpenter, Don Johnson a Michael Jai White.

Dole pod trailerem najdete fotky a plakáty.

Galerie: 4

Dragged Across Concrete: Gibson a Vaughn jsou prohnilí poldové | Fandíme filmu Dragged Across Concrete: Gibson a Vaughn jsou prohnilí poldové | Fandíme filmu Dragged Across Concrete: Gibson a Vaughn jsou prohnilí poldové | Fandíme filmu Dragged Across Concrete: Gibson a Vaughn jsou prohnilí poldové | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest