Amicus: Nicolas Cage vyšetřuje vraždy podle příručky

Amicus: Nicolas Cage vyšetřuje vraždy podle příručky | Fandíme filmu
Příručku si můžete koupit na všechno. I na to, jak správně vraždit. Režisér Donnieho Darka natočí krimi podle skutečného případu vraha, který jednu takovou použl.

Nicolas Cage je poslední dobou terčem mnohých vtipů a často cílem nejapných narážek. Vypadá to ale, že jeho agent konečně dostal rozum (nebo byl vyměněn). Cage totiž spojí síly s Richardem Kellym – režiserém výborného Donnieho Darka. Úsilí by mělo napomoci ke vzniku nového krimi-thrilleru založeného na skutečných událostech, s názvem Amicus. Richard Kelly si i tentokrát bude sám psát scénář, Nicolas Cage bude hrát odvolacího právníka Rodneyho Smollu.

Příběh je značně komplikovaný, proto jsme zvědavi, jak se Kelly s příběhem popere. Smolla ve filmu bude pracovat na případu Lawrence Horna (hudební producent), jenž si najme zabijáka na svou rodinu. Tím ale příběh zdaleka nekončí. Důvod Hornova činu je celkem prozaický - syn je ochrnutý a celkem nedávno při jiné soudní při vyhrál a získal 2 milióny dolarů, Horn je samozřejmě dedicem těchto peněz, ale odmítá čekat na přirozenou smrt svého syna. Najatý zabiják se jmenuje James Perry a ten použije pro svůj čin návod v podobě knihy Hit Man: A Technical Manual for Independent Contractors. Jakmile tento fakt vyjde najevo, rodiny jeho předešlých obětí se spojí v hromadné žalobě proti vydavateli knihy a chtějí dosáhnout její zákaz.

Tolik realita, uvidíme, co s příběhem provede Kelly. Natáčení začne někdy v lednu a již se těšíme na výsledek, vypadá to na dobrou krimi. Nějakou dobu se zdálo, že příštím Kellyho filmem bude Corpus Christi, nicméně teď vše nasvědčuje tomu, že se pustí právě do snímku Amicus.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest