Brawl in Cell Block 99: Vince Vaugn rozpoutá melu ve věznici

Brawl in Cell Block 99: Vince Vaugn rozpoutá melu ve věznici | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér dobře přijatého hororového westernu Bone Tomhahawk přichází s vězeňskou novinkou. Koukněte na trailer.

Ve snímku Brawl in Cell Block 99 (Rvačka na bloku 99) si Vince Vaughn zahrál bývalého boxera, který ztratí svoji práci automechanika. Hrozí, že přijde i o svoji ženu (Jennifer Carpenter) a jako poslední stéblo, kterého se může chytit, vidí práci pro mafii. Má za úkol přenést nějaké drogy, ale končí to přestřelkou s policií a vězením. Tam jej jeho nepřátelé donutí páchat násilí, které věznici změní v divošské bitevní pole.

Jak můžete vidět v traileru, film si hodně hraje s budováním atmosféry a hodně sází na Vaughnův herecký výkon. Dlouhá léta jsme byli zvyklí Vince vídat primárně v komediích, kde byl občas skvělý, ale čím dál častěji působil dojmem, že jede na autopilota. Je tedy potěšující, že se blýská na lepší časy a dlouhán si vybírá v poslední době samé role, které jdou alespoň trochu proti typu. Vidět jme jej mohli ve druhé řadě True Detective, následně ve válečném Hacksaw Ridge a teď tedy v Cell Blocku 99.

Snímek natočit S. Craig Zahler, od kterého jste mohli vidět dobře přijatý hororový western Kosti a skalp (Bone Tomahawk). Zahler si také sám napsal scénář. Z festivalu v Benátkách, kde si snímek odbyl premiéru, přicházejí zatím solidní reakce, které snímek chválí za to, že ať už je jakýkoliv, rozhodně je poutavý a zábavný. A Vaughn chválu sklízí také. O lokální premiéře zatím nepadlo ani slovo.

Galerie: 4

Brawl in Cell Block 99: Vince Vaugn rozpoutá melu ve věznici | Fandíme filmu Brawl in Cell Block 99: Vince Vaugn rozpoutá melu ve věznici | Fandíme filmu Brawl in Cell Block 99: Vince Vaugn rozpoutá melu ve věznici | Fandíme filmu Brawl in Cell Block 99: Vince Vaugn rozpoutá melu ve věznici | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest