Pachuť pomsty: "Dexter" chrání svou rodinu

Pachuť pomsty: "Dexter" chrání svou rodinu | Fandíme filmu
Michael C. Hall dorazí na DVD v chváleném thrilleru, ve kterém vyděšený otec zastřelí lupiče. Následky nebudou přívětivé.

Dokáže se Michael C. Hall vymanit ze škatulky seriálového Dextera? To je otázka, kterou si patrně klade více seriálových fanoušků. Napovědět by nám mohl jeho nový film s nepříliš originálním českým názvem Pachuť pomsty (v originále Cold in July). Hallův hlavní hrdina Richard v něm jedné noci ve svém domě zastřelí zloděje. Na maloměstě, kde spolu se svou rodinou žije, je oslavován, ale záhy je idyla narušena, když se objevuje otec zastřeleného, bývalý trestanec toužící po pomstě. Richard se tak najednou ocitá v kolotoči násilí a korupce, kde možná není vše tak, jak se na první pohled zdálo.

Film je adaptací stejnojmenné knihy Joe R. Lansdalea, kterou do filmové podoby přepsali Jim Mickle a Nick Damici. První z této dvojice potom usednul na režisérské křeslo. Pachuť pomsty není jejich prvním společným filmem, v minulosti již spolupracovali na několika nezávislých hororech, které společně napsali, Mickle je režíroval a Damici si v nich i zahrál.

Michaelu C. Hallovi se v novém filmu postaví Sam Shepard (Černý jestřáb sestřelen), ve vedlejších rolích uvidíme Dona Johnsona (Big Daddy z Nespoutaného Djanga), a další. Film u nás vychází rovnou na Blu-ray a DVD, a to 29.4.. Jestli má smysl na Michaela C. Halla s knírkem koukat, můžete posoudit z přiloženého traileru.

Pachuť pomsty: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest