Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer

Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Vzali jsme všechny dostupné indicie a pokusili se odhadnout ten nejpravděpodobnější termín uvedení traileru Avengers 4.

První upoutávka na Avengers 4 je beze vší pochybnosti nejočekávanějším trailerem roku. Kdy se jí konečně dočkáme? V tuhle chvíli máme všeho všudy dvě oficiální informace. Režisér Joe Russo řekl, že ji možná uvidíme do koncem roku, ale možná také ne. Šéf Marvelu Kevin Feige nicméně už předtím uvedl, že upoutávku uvidíme před koncem letošního roku.

Můžeme spekulovat o tom, že trailer nebude uvedený ve druhé polovině prosince, kdy už je pozornost obecenstva zaměřená na svátky. V závěru roku bývá na očekávané trailery nejbohatší konec listopadu a první polovina prosince. Objevily se spekulace o tom, že ke Spider-Manovi: Paralelním světům bude připojený trailer na Spider-Mana: Daleko od domova, avengerský trailer by se tedy měl objevit dříve, aby si nelezly do zelí. 8. 12. bude Brie Larson prezentovat na brazilském comic-conu CCXP Captain Marvel, takže kolem tohoto data už může být prostor vyklizený pro tuhle marvelovku. A 5. 12. vychází prequelový komiks k Avengers 4. Lze se domnívat, že takový komiks nebude vydaný před prvním trailerem. Pokud by tedy trailer měl vyjít v prosinci, bylo by to nejspíš 3. nebo 4.

A co listopad? V nadcházejícím týdnu se trailer neukáže. To už bychom o tom věděli, navíc se Disney bude soustředit na premiéru Raubíře Ralfa 2. Pak je tu tu další týden 26.11. - 2. 12. Jediná neoficiální zpráva, která se zatím k traileru objevila (a nebyla vyvrácena) tvrdí, že by měl trailer přijít do konce listopadu. O víkendech se navíc trailery obecně nezveřejňují. Zbývají dny 26. - 30.11. Co je na tomto období zajímavé? Je to přesně rok od chvíle, kdy Marvel zveřejnil první trailer na Avengers: Infinity War. Ten byl zveřejněný ve středu 29.11. 2017.

Disney s chutí zveřejňuje svoje trailery v rámci svého televizního vysílání. A to buď v rámci pondělního fotbalu, v rámci talk show Jimmyho Kimmella (ta má premiérové epizody od pondělí do čtvrtka) nebo během ranní show Good Morning America. Pokud by chtěl Marvel propagaci pěkně vyždímat (a jako že to nejspíš udělá), tak neuvede trailer hned v pondělí. Nejdřív zveřejní například název filmu, první fotky, plakát či několikasekundovou ochutnávku traileru. A teprve pak samotný trailer.

Poslední potenciální stopa? Ve středu 28.11. server Collider nabídne svým čtenářům projekci Avengers: Infinity War, které se zúčastní režiséři Russoovi. Ani ten největší filmový web světa není dost velký na to, aby dostal k dispozici exkluzivní premiéru traileru na marvelovku, na druhou stranu je snadno uvěřitelné, že je akce naplánovaná tak, aby Russoovi mohli s fanoušky diskutovat krátce po tom, co byl trailer zveřejněný.

Takže jaká je naše předpověď? Trailer bude uvedený 28.11. v rámci pořadu Good Morning America, v našem časovém pásmu jej tedy uvidíme ten den v odpoledních hodinách. Co vy na to? Jste s námi? Nebo jsme vedle jak ta jedle a trailer bude uvedený někdy úplně jindy?

V galerii můžete vidět další stránku z knížky Marvel Studios: The First Ten Years. Všimněte si zvýrazněné pasáže, která výslovně upozorňuje na to, že pokud by se T'Challovi cokoliv stalo, je Shuri dalším nástupcem trůnu. Můžeme se těšit na Shuri v kostýmu Black Panthera? Uvidíme. Dále v galerii najdete dva fanouškovské plakáty a několik artworků s War Machine, vytvořených pro Infinity War. 

Na závěr si můžete pustit video, ve kterém Sebastian Stan vzpomíná na Stana Lee a snaží se nás přesvědčit o tom, že neví, zda bude součástí Avengers 4.

Zdroje: Phil Saunders, MCU Cosmic, Glory Lory Lory, Collider, Reddit I, II,

Galerie: 11

Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu Avengers 4: Kdy podle nás uvidíme trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest