Spider-Man: Daleko od domova: Víme, kdy dorazí trailer?

Spider-Man: Daleko od domova: Víme, kdy dorazí trailer? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Bližší oficiální pohled na Spider-Manův nový kostým a tajemství Mysteriovy skleněné koule.

Tématem číslo jedna je mezi řadou marvelovských fanoušků trailer k Avengers 4. Zatím stále není zřejmé, kdy přesně jej uvidíme (počítá se se závěrem listopadu), nicméně server Screen Rant teď tvrdí, že zná termín zveřejnění traileru na Spider-Mana: Daleko od domova. Tedy, přesněji řečeno, web tvrdí, že se o termínu „široce spekuluje“, aniž by přesně uváděl, kdo přesně že má spekulovat (hollywoodští novináři, bloggeři, insideři a další „známé firmy“ datum traileru neodhalily). Ale kdo ví, třeba má Screen Rant nějaké vlastní zdroje. I když tenhle web obvykle získává zajímavé novinky spíš prostřednictvím rozhovorů, tak čas od času nějakou zákulisní informaci také vynese.

Screen Rant každopádně tvrdí, že by se měl první teaser trailer ke Spider-Manovi: Daleko od domova objevit společně se Spider-Manem: Paralelními světy (v kinech 13.12., online tedy potenciálně o několik dní dříve). Dávalo by to smysl. Studio Sony by propagovalo svůj film u svého filmu, navíc Spider-Mana u Spider-Mana. Far From Home má premiéru 5. července 2019. Homecoming měl premiéru 6. červerne 2017 a první teaser trailer byl zveřejněný 7. prosince 2016. Precedent by tu tedy byl. Můžete namítat, že jestli koncem listopadu má Marvel zveřejnit trailer na Avengers 4, tak uvádět dva týdny na to trailer na Spider-Mana, je hrozně brzo. Loni, když Marvel koncem listopadu uvedl trailer na Infinity War, tak první teaser trailer na Ant-Mana a Wasp (kteří měli premiéru 4. července 2018) byl uvedený až na konci ledna 2018.

Háček je ale v tom, že Marvel Spider-Mana: Daleko od domova pouze vyrábí. Financování, distribuci a marketing má na starost Sony, které má na Pavoučího muže práva. A je otázka, zda jsou studia mezi sebou domluvená u komiksovek na společném postupu a zda bude Sony nějak řešit, jestli traileru na Avengers 4 bude nebo nebude brát vítr z plachet. Stále také nemáme nejmenší tušení, jak bude propagační kampaň vypadat, vzhledem ke skutečnosti, že v tuhle chvíli je Spider-Man oficiálně vymazaný z reality a jeho „oživení“ se vyřeší až v Avengers 4.

Co dalšího ke Spider-Manovi: Daleko od domova? Tom Holland se ukázal v show Jimmyho Kimmella a předvedl tam oprvé oficiálně aktualizovanou verzi kostýmu, která je černočervená a liší se také v detailech. A objevila se fotka limonády Dr. Pepper, která ukazuje siluetu marvelovské postavy. Mezi fanoušky se spekuluje o tom, zda to náhodou není důkaz toho, že padouch Mysterio (Jake Gyllenhaal) bude mít ve Far From Home na hlavě svoji ikonickou skleněnou kouli. Na fotkách z natáčení jsme zatím Mysteria vždy viděli bez ní. Zda v malé siluetce také spatřujete kulaté akvárko, které padouch nosí na hlavě v komiksech, se můžete na vlastní oči přesvědčit dole v galerii.

Níže najdete ještě několik posledních fotek z natáčení v New Yorku, které končilo v polovině října.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tom Holland Source (@tomhollandig),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený tom holland updates (@tomhollandau),

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: ComicBookMovie, Screen Rant

Galerie: 4

Spider-Man: Daleko od domova: Víme, kdy dorazí trailer? | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Víme, kdy dorazí trailer? | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Víme, kdy dorazí trailer? | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Víme, kdy dorazí trailer? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest