Kevin Feige o traileru k Avengers 4, o Strážcích 3, o Namorovi

Kevin Feige o traileru k Avengers 4,  o Strážcích 3, o Namorovi | Fandíme filmu
Šéf Marvelu o třech tématech marvelovské budoucnosti .

V Hollywoodu proběhla speciální projekce Black Panthera (že by už oscarová kampaň jela naplno?). Na místě byl i Kevin Feige, který nabídl několik krátkých odpovědí na novinářské otázky. Ze všeho nejdřív šéf Marvelu potvrdil, že trailer na Avengers 4 uvidíme ještě letos. Pokud by film kopíroval harmonogram, kterého se držela Infinity War, tak se traileru dočkáme na přelomu listopadu a prosince, tedy zhruba za měsíc. Jestli dostaneme jakékoliv propagační materiály ještě předtím, je otázka. Infinity War se loni pochlubila už v srpnu na Comic-Conu v San Diegu, ten však letos Marvel Studios zcela vynechaly. Minimálně název filmu by tak mohl dorazit ještě před trailerem – studio tak strhne ke snímku pozornost opakovaně a ne jen jednou. Nicméně uvidíme, jakou strategii nakonec Marvel zvolí.

Druhá zodpovězená otázka se týkala Strážců Galaxie 3. Když se reportér zeptal, v jakém stádiu se teď nacházejí, tak mu Feige odvětil, že jsou „pozastavení“. Z toho můžeme odečíst, že studio stále nenašlo náhradního režiséra a stále nemá jasno v tom, kdy se snímku dočkáme.

Poslední otázka směřovala na Namora! O „Aquamanovi od Marvelu“ Feige řekl, že by se mohl objevit, ale studio se pořád rozhoduje o tom, zda a kdy jej představit. Což zní jako jednoznačný posun. Dosud dlouhodobě nebylo zřejmé, jaká je právní situace s postavou spojená (Namor byl dlouhodobě jedním z mála hrdinů, kterého Marvel nevlastní). Z téhle Feigeho odpovědi se však zdá, že studio buď už práva má anebo minimálně vyvinulo nějakou snahu o jejich získání.

V komiksech je Namor the Sub-Mariner vládcem podmořského království Atlantidy. Je potomkem námořního kapitána a atlantské princezny. V komiksech vystupoval jako hrdina, anti-hrdina i padouch, je jedním z nejstarších superhrdinů vůbec a úplně prvním hrdinou, který byl (společně s původním Human Torchem) součástí komiksového cross-overu. Za druhé světové války se potkával s Captainem Amerikou a později v 60. letech dvacátého století jej Stan Lee a Jack Kirby zakomponovali do širšího Marvel Universe a udělali z něj takového „podmořského Thora“. Má nadlidskou sílu i odolnost, ve vodě je takřka neporazitelný. Na souši jeho síly postupně slábnou, ale i tak se dokáže utkat s Thorem či Hulkem. Dokáže také využívat schopnosti mořských tvorů, v jeho žilách koluje magická krev a byl vůbec prvním komiksovým superhrdinou, který létal.

Na závěr si ještě můžete pustit virální video, ve kterém dva bláznivý fanoušci žádají po Marvelu zveřejnění trileru. Podobně blbnuli už loni a nakonec se jejich řádění objevilo v oficiálním fanouškouvském videu, které Marvel zveřejnil těsně před premiérou traileru.

Zdroj: Eric Weber

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest