Strážci Galaxie 3: Ani herci netuší, co se bude dít

Strážci Galaxie 3: Ani herci netuší, co se bude dít | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Fanoušci na Gunnovu podporu začali vyvěšovat billboardy u Disneylandů.

Článek obsahuje potenciální spoilery k Avengers 4!

Od chvíle, kdy Marvel propustil Jamese Gunna už uplynula nějaká ta chvíle, stále však nevíme, co bude se Stráži Galaxie 3. Ani herci však nejsou o moc moudřejší. Karen Gillan (představitelka Nebuly) v rozhovoru řekla, že neví, co se se třetími Strážci děje. Má pocit, že studio probírá budoucnost a snaží se přijít na to, jak se pohnout kupředu. Je si jistá, že série bude pokračovat a nedokáže si představit, že by Strážci nepokračovali. Jde však pouze o její domněnky, nic konkrétního neví. Každopádně doufá, že se vše vyřeší a herci dostanou možnost dopovědět příběh postav. Bylo by hezké v něm pokračovat (Tady možná herečka prozradila, že Nebula přežije Avengers 4, ale třeba také jen přeje hodně štěstí do budoucna svým kolegům).

V další aktivitě pokračují fanoušci z webové stránky rehirejamesgunn.com, kteří stojí také za peticí za Gunnovo opětovné zaměstnání, kterou podepsalo k dnešnímu dni zhruba 425 tisíc lidí. Nově kromě petice tahle skupinka fanoušků také vybírá od lidí peníze, za které chce na co nejdelší dobu koupit billboardy u Disneylandu a Disneyworldu v Kalifornii a na Floridě. Už se jim podařilo dát dohromady přes čtyři tisíce dolarů a Billboard v Kalifornii už stojí (vidět jej můžete dole v galerii). Hlásá opět jednoduše „Rehire James Gunn“ a odkazuje na web projektu, kde je přehledně vypsané, jak se kauza vyvíjela a kdo všechno Gunna podporuje.

Tvůrci kampaně říkají, že i kdyby jejich snaha s Disneym nijak nehnula, tak alespoň vyjádří svému oblíbenému tvůrci touhle cestou podporu.

Připomínáme, že i kdyby Disney zázračně změnil názor (což se nestane), tak je otázka, zda by Gunn měl na Strážce Galaxie 3 v nejbližší době čas – nedávno byl najatý jako scenárista Suicide Squad 2 pro konkurenční studio.

V přiloženém videu se můžete podívat, jak dá zabrat, než se z Karen Gillain Nebula stane:

Zdroje: The Wrap

Galerie: 3

Strážci Galaxie 3: Ani herci netuší, co se bude dít | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Ani herci netuší, co se bude dít | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Ani herci netuší, co se bude dít | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest