Strážci Galaxie 3 budou výchozím bodem nové Marvel éry

Strážci Galaxie 3 budou výchozím bodem nové Marvel éry | Fandíme filmu
Marvel Studios
Vrchol jednoho příběhu se blíží a přijde příběh zcela nový.

Kevin Feige v nedávném rozhovoru uvedl, že Avengers 4 zakončí jednu etapu filmového světa Marvelu. Bizarní úkaz se následně objevil na Twitteru Jamese Gunna. Jeden fanoušek Feigeho vyjádření nepochopil (nebo spíš nepochopil to, jak jej přelouskala média) a začal se Gunna ptát, jestli Marvel úplně končí. A protože James s fanoušky vzorně komunikuje, hned celou situaci znovu objasnil.

Avengers 4 budou zakončením jednoho dlouhého příběhu a začátkem příběhu úplně nového. Ten nový příběh budou pomáhat právě Gunnovi Strážci Galaxie 3.

Což je pochopitelné, vzhledem k tomu, že se už dříve hovořilo o tom, že další budoucnost Marvelu bude hodně kosmická, a že většina těch kosmických filmů bude právě ze Strážců Galaxie nějak vycházet. Víme také, že na Zemi bude jedním z výchozích bodů další film se Spider-Manem, který by se měl odehrávat bezprostředně po událostech Avengers 4.

Zajímavé je, že Gunn mluví o dalším příběhu. Vypadá to tedy, že má Marvel připravený další široký narativ, který bude mít pevně daný začátek, prostředek a konec. Tentokrát možná ještě daleko víc než doposud, protože už se studio v budování dlouhodobých dějových linek po nesmělých začátcích naučilo chodit. Předchozí příběh začal poznáváním celého světa a jednotlivých hrdinů, postupně jsme se dozvěděli, že existují další místa mimo Zemi, a že v těch místech číhá pro Zemi zásadní nebezpečí, kterým, jak se ukázalo, je mocichtivý Thanos. O jeho existenci jsme se dozvěděli až po několika filmech, tak bude zajímavé sledovat, jestli opět ve svém dalším příběhu bude Marvel směřovat k nějaké globální hrozbě a jak brzy se o ní dozvíme.

Zdroje: James Gunn I, II,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest