Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili?

Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Také se podívejte, jak herecké osobnosti Marvelu děkují Kevinu Feigemu za letitou spolupráci.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Článek může obsahovat spoilery!

Je tu další nepotvrzená, neoficiální zvěst ze zákulisí Avengers 4. Před několika dny byla do filmu obsazena Katherine Langford. Nebo lépe řečeno, obsazena byla před delší dobou, ale dozvěděli jsme se o tom teprve teď. Nevíme, jak rozsáhlá její úloha je a oficiálně nevíme ani to, jakou roli hraje. Neoficiální zákulisní drby tvrdí, že by si Katherine měla zahrát zhruba dvacetiletou dceru Tonyho Starka a Pepper Potts!

Pokud je informace přesná, tak co by to vlastně mohlo znamenat? Bude se ve filmu skutečně cestovat časem a to nejen do minulosti, ale také do budoucnosti? Bude v čase cestovat postava, kterou hraje Langford? Dojde na nějaké věštecké sny či vize? Čekají nás flashforwardy? Vidět někde na konci filmu, že tvrdá práce hrdinů (či potenciálně jejich oběti) jednou v budoucnu přinesou zasloužené ovoce, to by nemuselo být špatné, co říkáte?

Oficiálně Marvel o struktuře filmu stále mlčí. Z fotek z natáčení a potvrzených castingových informací je zřejmé, že se v Avengers 4 objevují postavy, které v minulosti zemřely, popřípadě celé scény (události/situace), které jsme viděli v předchozích filmech. Čekají nás tedy přinejmenším flashbacky. Režiséři Joe a Anthony Russoovi v minulosti tvrdili, že ve filmu nebudou žádné alternativní dimenze a připomněli, že Tony Stark používá technologii BARF, s jejíž pomocí v Civil War ukázal, že umí vymodelovat dokonalé holografické modely lidských vzpomínek. Zařízení BARF dokonce bylo vidět na fotkách z natáčení, takže nemůžeme zcela vyloučit, že ve filmu bude hrát nějakou roli (ale také to může být důmyslný plán Marvelu na odvedení pozornosti).

Pak je tu tvrzení producenta Kevina Feigeho, podle kterého budou Avengers 4 tak trochu připomínat All Good Things – finální epizodu Star Treku: Nové Generace, kde kapitán Pickard cestuje v čase a navštíví tři různá časová období. Takže i když seriál skončil, Pickard i diváci měli představu, co může pro jejich oblíbené postavy následovat. Několikrát jsme také slyšeli, že pro Avengers 4 má zásadní význam Kvantová říše, kde čas a prostor fungují trochu jinak, než jsme zvyklí a existují zde i „časové víry“, o kterých jsme se dozvěděli v Ant-Manovi a Wasp (i když o nich zatím nevíme nic bližšího).

Jakkoliv tedy v tuhle chvíli není oficiálně potvrzeno, že Katherine Langford skutečně hraje Tonyho dceru, nejrůznějších náznaků, že časová linka Avengers 4 nejspíš nebude rovná přímka, se objevuje čím dál tím víc.

Další kapitola »

Galerie: 3

Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest