Marvel: Budoucnost vykreslí známé postavy jinak, nabídne další rozmanitost

Marvel: Budoucnost vykreslí známé postavy jinak, nabídne další rozmanitost | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jak to bude se zařazením X-Menů a umíráním hrdinů? A už zítra uvidíme nový featurette z natáčení Avengers: Infinity War, máme pro vás první ochutnávku.

Šéf Marvelu Kevin Feige aktuálně mluví s novináři o mnoha tématech. Nedáno jsme vám prezentovali jeho poznatky ke Captain Marvel, teď se společně s Kevinem podíváme do budoucnosti.

Infinity War a Avengers 4 budou obrovských vyvrcholením, kdy dosavadní příběhy dospějí ke svému závěru. Všechny filmy po tom mají být výrazně jiné. Podobně jako v komiksových sešitech, když se objeví zásadní událost, která poznamená všechny následující komiksy. Máme čekat to, že příběhy, které budou pokračovat, budou pokračovat neočekávaným způsobem – Tvůrci o nich začínají přemýšlet jinak. Některé příběhy se zcela uzavřou. Feige však zdůrazňuje, že konec nemusí nutně znamenat smrt. Kevin si vzpomněl na finále seriálu Star Trek: Nová Generace, kde kapitán Pickard cestuje v čase, navštíví tři různá časová období. A i když seriál skončil, Pickard i diváci měli představu, co může pro jejich oblíbené postavy následovat. Feigeho odpověď tedy můžeme vnímat tak, že u některých postav bude zřejmé, co je čekalo v budoucnu, jak jejich životní dráha pokračovala, ale takovým způsobem, že nebudeme frustrovaní z toho, že ty příběhy na vlastní oči neuvidíme. Avšak postavy budou také umírat. I ty hlavní!

Na co se do budoucna můžeme těšit? Marvel má práva na víc jak 8000 postav a možností je opravdu mnoho. Konkrétní jména ale zatím studio zveřejňovat nechce. Buď musí být zajímavá postava sama o sobě, její příběh musí přinést prostor pro zpracování zajímavého konceptu anebo musí mít hrdina silnou skupinu vedlejších postav, jako třeba Black Panther. Marvel samozřejmě zajímají i nové lokace, nové země a obecně kulturně významné elementy, které budou reprezentovat část publika, která se zatím silné reprezentace nedočkala. Stejně tak bude studio pokračovat v najímání žen a etnicky rozmanitých tvůrců za kamerou. Někteří zajímaví tvůrci už najatí jsou, ale Marvel je zatím tají.

Co se bude dít, až se Disney definitivně spojí s Foxem a Marvel bude mít k dispozici také X-Meny a postavy spojené s Fantastickou čtyřkou? To zatím studio podle Feigeho neřeší. Soustředí se na dosud neuvedené filmy, které zbývají do konce třetí fáze, na příštího Spider-Mana a Strážce Galaxie 3. Tyhle filmy studio dostatečně zaměstnávají. Až bude dohoda s Foxem dokončená a z vedení Disneyho přijde jasný pokyn, že už se dalšími postavami mohou začít zabývat, tak se jimi začnou zabývat. Zatím je Feige ochotný říct pouze to, že mít přístup ke všem postavám, by byla ohromná zábava. Měl by pak ale Marvel přístup skutečně ke všem postavám? Několik výjimek by ještě zbývalo, Feige zmiňuje postavy spojené se Spider-Manem, které jsou u konkurenčního studia Sony a nejsou součástí dohody na zapůjčení Spider-Mana, ale jinak bude mít Marvel více méně všechno, jakmile se dohoda s Foxem uskuteční.

Okna budoucnosti jsou otevřena dokořán a my budeme zvědavě čekat, kam skrze ně půjde nahlédnout.

Podle nejnovějších odhadů očekáváme, že trailer na Avengers: Infinity War by mohl dorazit už v úterý a zítra se dočkáme featurettu z natáčení, ze kterého si můžete prozatím pustit první ochutnávku:

Galerie: 5

Marvel: Budoucnost vykreslí známé postavy jinak, nabídne další rozmanitost | Fandíme filmu Marvel: Budoucnost vykreslí známé postavy jinak, nabídne další rozmanitost | Fandíme filmu Marvel: Budoucnost vykreslí známé postavy jinak, nabídne další rozmanitost | Fandíme filmu Marvel: Budoucnost vykreslí známé postavy jinak, nabídne další rozmanitost | Fandíme filmu Marvel: Budoucnost vykreslí známé postavy jinak, nabídne další rozmanitost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest